Nešiojamą žaidimų konsolę ketina pristatyti ir „Lenovo“: aiškėja pirmosios specifikacijos bei naujojo produkto kaina

MiTech.lt

2023-08-29, 09:53

0 komentarų

2023 metai tapo metais, kuomet nemažai kompanijų pristato nešiojamas žaidimų sistemas. Sparčiai augančiame segmente savo šedevrą jau yra pademonstravusi Taivano bendrovė „Asus“, o dabar į šį segmentą ketina žengti ir „Lenovo“.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Nešiojamą žaidimų konsolę ketina pristatyti ir „Lenovo“: aiškėja pirmosios specifikacijos bei naujojo produkto kaina

„Windows Report“ praėjusią savaitę atskleidė daug informacijos apie „Lenovo“ nešiojamąją žaidimų sistemą „Legion Go“. Tarp svarbiausių atskleistų dalykų buvo AMD „Ryzen Z1“ APU, nuimami „Joy-Con“ tipo valdikliai ir pasirinkta operacinė sistema „Windows 11“.

Dabar, naujienų svetainė atskleidė dar daugiau informacijos, nes patikimas anoniminis šaltinis atsiuntė oficialų produkto pranešimą spaudai. Atrodo, kad „Lenovo“ planuoja pristatyti „Go“ ir atitinkamus priedus (AR akinius ir ausines) kitą mėnesį Berlyne vyksiančioje parodoje IFA 2023.

Nešiojamasis žaidimų įrenginys galėtų pasirodyti spalio pradžioje, o bazinio modelio kaina prasidės nuo 799 eurų.

Remiantis pateiktu dokumentu, „Lenovo Legion Go“ turi 8,8 colių, 2560 x 1600 taškų, 144 Hz atnaujinimo dažnio IPS ekraną – jo didžiausias ryškumas esą yra 500 nitų. Kompiuteriuką varo veikia AMD „Ryzen Z1 Extreme“ APU, kuris debiutavo su „ASUS ROG Ally“.

Nutekintame dokumente taip pat nurodoma, kad prie „Go“ pagrindinės plokštės prilituota 16 GB LPDDR5X-7500 atminties ir naudotojo keičiamas PCIe 4.0 NVMe M.2 2242 SSD diskas. Dokumente daroma prielaida, kad „Lenovo“ ruošia variantus su 256 GB, 512 GB ir 1 TB SSD atminties konfigūracijomis.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas