„Nvidia“ ir vėl fiksuoja fantastiškus ketvirčio rezultatus: bendrovės pajamos ir toliau auga, fiksuojami stulbinantys skaičiai

MiTech.lt

2023-11-22, 12:15

0 komentarų

„Nvidia“ atskleidė 2024 fiskalinių metų trečio ketvirčio finansinius duomenis. Pagal kompanijos metodiką šis ketvirtis baigėsi 2023 metų spalio 29 d.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Nvidia“ ir vėl fiksuoja fantastiškus ketvirčio rezultatus: bendrovės pajamos ir toliau auga, fiksuojami stulbinantys skaičiai

„Nvidia“ per tris mėnesius gavo net 18,12 mlrd. JAV dolerių pajamų. Tai yra 34 % daugiau nei ketvirtyje prieš tai, bet net 206 % daugiau nei tuo pačiu laikotarpiu prieš metus. Visi suprantame, kad šias pajamas neša dirbtiniam intelektui apdoroti skirti produktai ir panašu, kad pirkėjų banga dar nenuslūgo.

Kalbant apie pelną čia irgi viskas yra labai gerai. Per ketvirtį „Nvidia“ gavo 9,243 mlrd. JAV dolerių pelno, o tai yra 49 % daugiau nei ketvirtyje prieš tai ir net 1259 % (12 su puse karto) daugiau nei tuo pačiu laikotarpiu prieš metus.

Žvelgiant į atskirus sektorius matome, kad duomenų centrų padalinys sugeneravo 14,514 mlrd. JAV dolerių pajamų. Ketvirtyje prieš tai šis sektorius davė 10,323 mlrd. JAV dolerių pajamų. Tuo tarpu žaidimų sektoriaus pajamos per ketvirtį siekė 2,856 mlrd. JAV dolerių, bet tai yra vis tiek augimas, nes ketvirtyje prieš tai pajamos siekė 2,486 mlrd. JAV dolerių.

Panašu, kad tai dar nėra „Nvidia“ lubos, nes bendrovė prognozuoja, kad 2024 fiskalinių metų ketvirtame ketvirtyje gaus 20 mlrd. JAV dolerių pajamų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas