„Samsung“ flagmanų pirkėjams teks nusivilti: artimiausiu metu nebus pasiūlyta talpesnių baterijų ar greitesnio įkrovimo, aiškios ir to priežastys

Lukas Snarskis

2024-05-02, 07:55

3 komentarai (-ų)

Išmaniųjų telefonų kainos per pastaruosius metus labai stipriai išaugo, o norint įsigyti naujausią flagmaną teks gerokai patuštinti piniginę. Augančios kainos, nestabili ekonominė situacija ir vis didesnis įrenginių ilgaamžiškumas – keletas iš priežasčių, kodėl daugelis vis rečiau atsinaujina savo telefoną.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Samsung“ flagmanų pirkėjams teks nusivilti: artimiausiu metu nebus pasiūlyta talpesnių baterijų ar greitesnio įkrovimo, aiškios ir to priežastys

Niekam ne paslaptis, jog išmaniųjų telefonų kainą sudaro daugybę aspektų, o prie to, žinoma, prisideda ir ekonominė situacija. Gamintojai nuolat atsižvelgia į įrenginių gamybos sąnaudas, kas lemia, jog net ir didžiausios bendrovės priverstos imtis įvairių kompromisų.

Kitąmet „Samsung“ ketina pristatyti „Galaxy S25“ serijos išmaniuosius telefonus, o tarp jų – ir „Galaxy S25 Ultra“. Šis aukščiausios klasės įrenginys ir toliau naudos 5 000 mAh talpos bateriją bei pasiūlys 45W greitojo įkrovimo galimybę. Analogiškos specifikacijos šios linijos įrenginiuose naudojamos dar nuo 2021 metų.

2021 metų pradžioje pristatytas „Samsung Galaxy S21 Ultra“ taip pat turėjo 5 000 mAh talpos bateriją. Dar po metų debiutavęs šio flagmano atnaujinimas pasiūlė kiek talpesnį akumuliatorių su 65W greituoju įkrovimu. Tačiau artimiausiu metu talpesnės baterijos ar greitesnio įkrovimo tikėtis būtų labai sunku.

„Samsung“ siekia visais būdais sumažinti „Ultra“ modelio gamybos išlaidas, todėl neketina atnaujinti nei baterijos, nei čia esančios įkrovimo technologijos. Ir tai tikrai nėra pirmas kartas, kuomet Pietų Korėjos milžinė naudoja įvairiausias taupymo priemones.

Šią vasarą bus pristatyti nauji „Samsung“ sulenkiami išmanieji telefonai – tai „Galaxy Flip6“ ir „Galaxy Fold6“, kurie naudos ne tik „Qualcomm“, bet ir „Exynos“ mikroschemų rinkinius. Naudodama savo gamybos „Exynos“ mikroschemų rinkinį kai kuriuose regionuose, bendrovė gali sumažinti komponentų pirkimo išlaidas, dėl kurių „Samsung“ nerimauja.

Tas pats liečia ir būsimą „Galaxy S25“ išmaniųjų telefonų liniją, kuri turėtų debiutuoti artėjančių metų sausį. Kalbama, kad „Samsung“ išlaikys „dviejų lustų“ strategiją, tačiau nėra aišku, ar tai bus taikoma visai linijai, ar tik „Galaxy S25 Ultra“ modeliui.

Kaip bebūtų, naujojo „Samsung“ flagmano išleidimas dar tolimoje ateityje, todėl daugelis jo dizaino aspektų, o taip pat ir techninių charakteristikų dar gali pasikeisti.

3 komentarų

Rolandas

Jei kitamet su exynos išleis s25ultra jie bankrutuos anksciau ar vėliau nes exynos kaista tam paciam turimam s21 ultra baterija su savo tais naujinimais pridirba nesamoniu per mesenger vaizdo pokalbiu metu krenta procentai staigiai tel uzkaista net rankoj nebegali nulaikyti telefono,nes karštas tampa🙈🙉jei snapdragon nebus teks tenkintas s24 versija tik kol bus dar.

Darux

Na ,ka ir kaip padarys samsung,niekas siandien nezino. O stai ka zino: zino jog ultra serijos perkamumas per mazas. Tad norint ji padidinti,reikia paskatinti pirkejus,kad ir tokiom melagienom,jog nelaukit 25 ,pirkit 24! Nes ju prigaminta jau o pirkt mazai kas perka :). Apie tai net paviame straipsnyje pasakyt :).

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas