Artėja „Honor 200“ ir „Honor 200 Pro“ telefonų pristatymas: aiškėja pirmosios įrenginių savybės, vienas jų pasiūlys daugybę galios

Lukas Snarskis

2024-05-02, 07:55

0 komentarų

Kinijos kompanija „Honor“, po atsiskyrimo nuo „Huawei“, neslepia ambicingų planų, o tai puikiai iliustruoja ir naujausi bendrovės išmanieji telefonai. Šiemet gamintojas pristatė jau ne vieną dėmesio vertą įrenginį, o netrukus galime sulaukti ir dar dviejų.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Artėja „Honor 200“ ir „Honor 200 Pro“ telefonų pristatymas: aiškėja pirmosios įrenginių savybės, vienas jų pasiūlys daugybę galios

„Honor“ dar praėjusią savaitę pristatė naująjį „Honor 200 Lite“ išmanųjį telefoną, o netrukus šią seriją papildys dar du modeliai. Kompanijos atstovai jau netrukus turėtų paskelbti apie naujuosius „Honor 200“, o taip pat ir „Honor 200 Pro“.

Nors informacijos apie šiuos įrenginius buvo nedaug, tačiau dabar aiškėja keletas esminių detalių. „Honor 200“ turėtų veikti su „Qualcomm Snapdragon 8s Gen 3“ procesoriumi, o „Pro“ variantas bus aprūpintas „Snapdragon 8 Gen 3“ mikroschemų rinkiniu.

Abu šie išmanieji telefonai jau gavo reikiamus sertifikatus Kinijos 3C sertifikavimo agentūroje, kas atskleidžia, jog „Honor“ naujienos pasiūlys 100W greitojo įkrovimo galimybę. Anksčiau buvo pasirodę pranešimų, jog čia gali būti panaudoti ir 1.5K raiškos OLED ekranai, o „Pro“ modelis turės dvi asmenukių kameras.

Kinijos technologijų bendrovės atstovai dar nėra atskleidę, kada įvyks šių išmaniųjų telefonų pristatymas. Kaip bebūtų, „Honor 200“ ir „Honor 200 Pro“ turėtų debiutuoti dar šį mėnesį.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas