„OnePlus“ pristatė pirmąją savo mechaninę klaviatūrą: išskirtinis dizainas, kompaktiškas dydis ir netikėtos galimybės

Arnas Balčiūnas

2023-02-08, 12:46

0 komentarų

Kinijos kompanija „OnePlus“ vakar surengė spaudos konferencijoje, kurioje pristatė nemažai naujų produktų. Dar vakar rašėme, jog į Europą atkeliauja naujasis „OnePlus 11“ išmanusis telefonas, tačiau tai tikrai nebuvo vienintelė naujiena.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„OnePlus“ pristatė pirmąją savo mechaninę klaviatūrą: išskirtinis dizainas, kompaktiškas dydis ir netikėtos galimybės

„OnePlus“ atstovai vakar pademonstravo pirmąją bendrovės planšetę, kuri bus žinoma kaip „OnePlus Pad“. Tačiau pristatymo metu buvo atskleista ir dar viena naujiena, kokios anksčiau šios bendrovės asortimente dar nėra buvę. „OnePlus“ pristatė pirmąją mechaninę klaviatūrą, kuri bus žinoma kaip „OnePlus Featuring Keyboard 81 Pro“.

Naujasis „OnePlus“ produktas sukurtas bendradarbiaujant su „Keychron“, o tai aiškiai atskleidžia ir šios klaviatūros išvaizda, kuri yra labai panaši į „Keychron Q1 Pro“. Įrenginys turi 81 klavišą, o taip pat ir integruotą RGB apšvietimą, o korpusas pagamintas iš CNC apdirbto aliuminio. Skelbiama, jog ši klaviatūra veikia su „Bluetooth 5.1“ ryšio technologija, tačiau taip pat gali būti prijungta su USB-C.

„OnePlus Featuring Keyboard 81 Pro“ turi integruotą 4000 mAh talpos bateriją, kurios turėtų pakakti 100 valandų naudojimosi, jeigu RGB švieselės bus įjungtos minimaliu ryškumu. Ši klaviatūra turės dvi skirtingas versijas – tai „Winter Bonfire“ ir linijinis modelis „Summer Breeze“. „Winter Bonfire“ klavišų dangteliai yra pagaminti iš PBT plastiko, o „Summer Breeze“ klavišų dangteliai naudoja tai, ką „OnePlus“ vadina „Marble-mallow“.

Vertėtų atkreipti dėmesį, jog naujoji „OnePlus“ klaviatūra yra nešiojamų kompiuterių dydžio ir neturi šoninėje pusėje esančių mygtukų dalies. „Featuring Keyboard 81 Pro“ turi ir keletą išskirtinių savybių, o viena jų – nugarėlėje įmontuotas specialus mygtukas, kuris leis kontroliuoti kompiuterio aplinką. Analogišką sprendimą turi daugelis „OnePlus“ išmaniųjų telefonų, o tai leidžia išjungti garsą ar įjungti netrukdymo režimą. Ši klaviatūra taip pat turi ir sukamą rankenėlę, kuri leis koreguoti įrenginio pakėlimo kampą.

Pranešama, kad naujoji „OnePlus“ mechaninė klaviatūra prekyboje pasirodys jau balandžio mėnesį, tačiau jos kaina dar nėra paskelbta. Tikėtina, kad ji kainuos maždaug 190 eurų, mat „Keychron“ labai panašų produktą siūlo įsigyti už 185 eurus.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas