„Opera“ kūrėjai nesnaudžia: pristato naują įrankį, kuris padės konkuruoti su „Google“ ar „Microsoft“

Dirbtinis intelektas užvaldo pasaulį ir internetas nėra išimtis. „Microsoft“ ir „Google“ savo naršyklėse jau įdiegė dirbtinį intelektą, o dabar „Opera“ prisijungia prie kovos su savo naujuoju naršyklei skirtu DI pavadinimu „Aria“.

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
„Opera“ kūrėjai nesnaudžia: pristato naują įrankį, kuris padės konkuruoti su „Google“ ar „Microsoft“

„Naršyklėje įdiegta „Aria“ žymi naujos rūšies naršymo pradžią“, – rašoma „Opera“ tinklaraščio įraše.

„Aria“ nėra visiškai nauja naršyklė. Vietoj to, tai yra DI paslauga, integruota į „Opera One“ darbalaukio naršyklę ir jos „Android“ naršyklės beta versiją. Įdomu tai, kad ji naudoja „OpenAI GPT“ technologiją.

Pasak „Opera“, naujasis naršyklės DI leis vartotojams „padidinti savo kūrybiškumą ir produktyvumą“. DI pagrįstas pačios Opera „Composer“ infrastruktūra, kuri išnaudoja „OpenAI GPT“ galią. Bendrovė jį taip pat patobulino pridėdama papildomų galimybių, pavyzdžiui, tiesioginių rezultatų pateikimą iš žiniatinklio.

Dėl to „Aria“ yra ir interneto, ir naršyklės ekspertas. Tai leidžia bendradarbiauti su DI ieškant informacijos žiniatinklyje arba generuojant tekstą ar kodą. Be to, „Aria“ turi žinių apie visą „Opera“ pagalbos dokumentų duomenų bazę. Taigi ji gali panaudoti šias žinias atsakydama į jūsų klausimus apie savo produktus ar paslaugas.

Be to, „Opera“ teigia, kad galima naudoti „Composer“ norint sujungti „Aria“ su kitais DI modeliais. Tai leis ateityje išplėsti jo galimybes. Kada tai įvyks, neaišku, bet Stefanas Stjernelundas, „Opera for Android“ produkto viceprezidentas, sakė:

„Su „Aria“ „Opera“ vartotojai dabar gali nemokamai naudotis generatyvinio DI galia. Tai tik pradžia, o ateityje bus daug daugiau galimybių.“

Opera jau kurį laiką eksperimentavo su dirbtiniu intelektu. Anksčiau jie naudojo „ChatGPT“ technologiją savo darbalaukio naršyklės šoninėje juostoje, kuri suteikė prieigą prie DI užuominų.

Vėliau jie išleido naują naršyklę pavadinimu „Opera One“, kuri išnaudoja DI galią pasitelkdama naujus įrankius ir funkcijas. „Aria“ yra dar vienas „Opera“ sukurtas dirbtinio intelekto įrankis. Vartotojai gali pasiekti „Aria“ naudodami „Opera One“, kuri prieinama daugiau nei 180 šalių. Taip pat funkciją galite išbandyti „Android“ skirtos naršyklės beta versijoje. Tačiau norėdami gauti prieigą prie „Aria“, vartotojai turi susikurti „Opera“ paskyrą.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas