„Philips Monitors“ E1 serija turės tris naujus daugiafunkcinius modelius, skirtus hibridiniam ir nuotoliniam darbui

Pranešimas spaudai

2024-03-27, 07:15

0 komentarų

Šį mėnesį „Philips Monitors“ E1 seriją papildo trys nauji modeliai. Jie turi visas profesionalams ir nuotoliu dirbantiems žmonėms reikalingas savybes, kurios padės išlaikyti ryšį ir aukštą produktyvumą už konkurencingą kainą.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Philips Monitors“ E1 serija turės tris naujus daugiafunkcinius modelius, skirtus hibridiniam ir nuotoliniam darbui

„Philips 24E1N1100A“ ir 27E1N1100A turi atitinkamai 23,8 colių (60,5 cm) ir 27 colių (68,6 cm) FHD IPS ekranus, apsuptus berėmio korpuso, kuris padeda greta statant kelis monitorius. Čia taip pat yra laidų organizavimo sistema, kuri padeda išlaikyti tvarkingą darbo vietą.

Šių monitorių rodoma vaizdo kokybė yra tiesiog užburianti. IPS ekranas ryškiai atkuria spalvas, o 100 Hz atnaujinimo dažnis su 1 ms atsako laiku (MPRT) ir „Adaptive Sync“ technologija reiškia greitą reagavimą, aštrią ir tikslią kiekvieną vaizdo akimirką, net ir žaidžiat lengvus žaidimus įsijungus „SmartImage“ žaidimų režimus.

Be to, abu šie modeliai turi po porą kokybiškų 2 W stereo garsiakalbių. Jie taip pat rūpinasi naudotojų savijauta ir turi tokias funkcijas kaip „LowBlue Mode“ ir „Flicker-free“, kurios tausoja akis, ir „EasyRead“ režimą, kuris sukuria įspūdį tarsi tekstas būtų skaitomas popieriuje.

Papildomas produktyvumas su USB-C

„Philips 27E1N1600AE“ atkeliauja savo ateities sprendimais pagerinti jungčių jūsų namų biure. Šio monitoriaus 27 colių IPS ekranas pasižymi QHD raiška ir HDR, kad vaizdas būtų kokybiškas ir tikroviškas. Jo korpuse yra USB-C 3.2 lizdas su 65 W galios „Power Delivery“: paprastas USB-C laidas palengvina prisijungimą, perduodamas duomenis dideliu greičiu, ir tuo pačiu įkrauna suderinamus įrenginius. Ši funkcija padeda išlaikyti tvarką darbo vietoje, nes vos vieno laido pagalba galima ir prisijungti darbui, ir įkrauti prijungtą įrenginį.

Kad ir ilgos darbo valandos būtų patogios, šis monitorius turi 100 mm amplitudėje reguliuojamo aukščio stovą. Reguliuojamas aukštis ir pasvirimas padės kiekvienam naudotojui pritaikyti monitorių optimaliam komfortui, efektyvumui ir produktyvumui.

Kaina ir pasiekiamumas

„Philips 24E1N1100A“, 27E1N1100A ir 27E1N1600AE - tai daugiafunkciniai monitoriai, sukurti taip, kad atitiktų dažniausiai pasitaikančius bet kokio namų biuro poreikius, pasižymintys sparčiu ryšiu, didesniu produktyvumu, patogumu ir naudojimosi paprastumu, kartu užtikrinantys malonų ir įtraukiantį laisvalaikį.

„Philips 24E1N1100A“ ir 27E1N1100A bus prieinami už gamintojo nustatytą 119 ir 139 eurų kainą, o „Philips 27E1N1600AE“ – už 249 eurus. Šie monitoriai prieinami nuo kovo vidurio.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas