„Philips Monitors“ pakelia žaidimus į kitą lygį: pademonstruotas naujasis „Evnia 32M2C5500W“ monitorius, kuris pasiūlys puikias galimybes už patrauklią kainą

Pranešimas spaudai

2023-11-23, 07:45

0 komentarų

Artėjant šventiniam laikotarpiui žaidėjų laukia staigmenos. Žaidimų monitorių „Evnia“ asortimentą papildė naujas „Philips Monitors“ šeimos narys „Philips Evnia 32M2C5500W“. Sukurtas taip, kad užtikrintų greitį, įsitraukimą ir komfortą visų tipų žaidimų mėgėjams, šis monitorius atneša begalinį malonumą, puikią vertę ir stilingą dizainą.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Philips Monitors“ pakelia žaidimus į kitą lygį: pademonstruotas naujasis „Evnia 32M2C5500W“ monitorius, kuris pasiūlys puikias galimybes už patrauklią kainą

„Philips Evnia 32M2C5500W“ sujungia greitį, puikias grafines savybes ir fizinį komfortą, kurio ieško šiuolaikiniai žaidėjai. Visa tai – viename gražaus dizaino korpuse, kuris neabejotinai suteiks naudotojams daugybę malonumo valandų.

Šis monitorius bus ideali dovana jūsų mėgstamiausiam žaidėjui“ – Xeni Bairaktari, „Philips“ / AOC monitorių ir IT priedų pasaulinės rinkodaros vadovė ir rinkodaros direktoriaus pavaduotoja ES.

Pagrindinės „Philips Evnia 32M2C5500W“ savybės:

  • Išlenktas ekranas (1000R) įsitraukimui į žaidimus;
  • Greitas VA ekranas su „Quad HD“ raiška, rodantis aiškius vaizdus ir pasižymintis plačiais apžvalgos kampais;
  • 240 Hz atnaujinimo dažnis greitam veiksmui;
  • Reguliuojamo aukščio, pasukamas stovas geresniam komfortui;
  • USB stotelė lengvam ir lanksčiam prisijungimui.

Greitas, spalvingas, veiksmo kupinas žaidimas

„Philips Evnia 32M2C5500W“ siūlo viską, ko reikia šiuolaikiniams žaidėjams, kad jie galėtų maksimaliai išnaudoti savo žaidimų sesijas ir mėgautis nuotykiais ekrane aukščiausiu lygiu. Išlenktas (1000R) VA ekranas dovanoja gražius vaizdus kartu su patogiais, plačiais žiūrėjimo kampais - žaidėjams tai suteiks daug malonių pojūčių. „Quad HD“ (2560 x 1440) raiška rodo krištolo skaidrumo vaizdus - kiekvienas kadras yra ryškus ir turtingas spalvomis (92 % DCI-P3 aprėptis). „

VESA DisplayHDR 400“ sertifikato dėka 32M2C5500W monitoriaus vaizdo savybės kyla dar vienu laipteliu aukščiau, atnešdamos gilias, tikroviškas detales.

„Philips Evnia 32M2C5500W“ pasižymi ne tik nuostabia grafika, bet ir greičiu bei tikslumu, kurio reikia naujausios kartos žaidimams. Itin aukštas 240 Hz atnaujinimo dažnis kartu su mažu įvesties vėlavimu, „FreeSync Premium Pro“ ir 0,5 ms atsako laiku (MPRT) reiškia, kad net labiausiai jaudinantis veiksmas ir nuotykiai visada atrodys sklandūs, greiti ir nepertraukiami vaizdo atsilikimo, dvejinimosi ar trūkčiojimo. Naudotojai pasijus įtraukti į ekraną, į stebuklingų potyrių pasaulį.

Kadangi kiekvienas žaidimas turėtų būti malonus tiek protui, tiek kūnui, „Philips Evnia 32M2C5500W“ turi daugybę žaidėjų komfortui ir gerovei sukurtų savybių. „EasySelect“ padeda be vargo naršyti po ekrano funkcijų meniu, „LowBlue“ režimas ir „Flicker-Free“ technologija mažina akių nuovargį, o „Compact Ergo Base“ stovas leidžia reguliuoti monitoriaus pakreipimą, pasukimą ir aukštį, kad žaidėjai visada rastų patogią padėtį kelių valandų žaidimų sesijoms.

„Philips Evnia 32M2C5500W“ bus galima įsigyti nuo lapkričio vidurio už 499€ kainą.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas