Populiariausių naršyklių viršūnėje ir toliau išlieka „Google“, „Microsoft“ sukurtas produktas fiksuoja geriausią rezultatą istorijoje

Lukas Snarskis

2024-08-05, 17:15

0 komentarų

Kalbant apie kompiuterių naršykles, pirmiausia reikėtų pradėti nuo „Internet Explorer“, kuri dažnai buvo vadinama naršykle, kuri skirta atsisiųsti kitas interneto naršykles. Dabar ji jau yra iškeliavusi į užmarštį, o populiariausia naršykle jau ne vienerius metus yra „Google“ produktas.

„Aliexpress“ įsibėgėjo išpardavimų maratonas – spauskite čia ir įsigykite populiariausias prekes už rekordiškai žemą kainą
Populiariausių naršyklių viršūnėje ir toliau išlieka „Google“, „Microsoft“ sukurtas produktas fiksuoja geriausią rezultatą istorijoje

Pasirodžiusi liepos mėnesio statistika atskleidžia, jog „Google“ sukurta ir plėtojama „Chrome“ naršyklė ir toliau išlieka pačia populiariausia. Kalbant apie kompiuteriuose naudojamas interneto naršykles, „Google Chrome“ užima 64,72 proc. rinkos ir yra įsitvirtinusi pirmoje pozicijoje.

Rekordinį populiarumą fiksuoja „Microsoft“, mat šios bendrovės sukurta „Edge“ naršyklė pasiekė 13,74 proc. rinkos dalį. Verta prisiminti ir tai, jog dar prieš metus šia naršykle naudojosi tik 10,76 proc. kompiuterių naudotojų.

Trečioje pozicijoje rikiuojasi „Apple Safari“, kurios užimama rinkos dalis sudaro 9,1 proc. Ketvirtoje vietoje randame „Mozilla Firefox“ su 6,64 proc., o penketuką užbaigia „Opera“, kuria naudojasi 2,91 proc. vartotojų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas