„Sony“ ruošia karštas naujienas: oficialiai atskleidė apie naująjį „Project Q“ įrenginį, žaidimų gerbėjams tai patiks

Arnas Balčiūnas

2023-05-27, 07:26

0 komentarų

„Sony“ paskelbė, kad kuria debesija pagrįstą žaidimų delninį įrenginį, pavadintą „Project Q“. Jis turės 8 colių 1080p ekraną ir „DualSense“ formos valdiklį su haptiniu grįžtamuoju ryšiu ir adaptyviais viršutiniais mygtukais.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Sony“ ruošia karštas naujienas: oficialiai atskleidė apie naująjį „Project Q“ įrenginį, žaidimų gerbėjams tai patiks

Industrijos žinovas Tomas Hendersonas prognozavo, kad „Sony“ išleis delninę konsolę 2023 m., tačiau buvo manoma, kad ji bus artimesnė „Logitech G Cloud“ / „Razer Edge“ nei „Steam Deck“ / „ROG Ally“. „Sony“ dabar oficialiai pripažino minėto delninio kompiuterio, dar žinomo kaip „Project Q“, egzistavimą. Įmonė aiškiai pabrėžė, kad kompiuteris negalės pats paleisti žaidimų, nurodydama: „Žaidimai turi būti įdiegti PS5 konsolėje, VR žaidimai nebus palaikomi“.

Tačiau pranešimui trūko detalių, kadangi buvo paviešinta tik tai, kad „Project Q“ turės 8 colių FHD ekraną (tikriausiai 1920 x 1080), kuris galės atvaizduoti žaidimus 60 FPS greičiu. Skirtingai nuo įprastų delninių kompiuterių, „Project Q“ valdiklis yra „DualSense“ formos, o po valdikliais yra paliktas tarpas.

Jis netgi turi haptinį grįžtamąjį ryšį ir adaptyvius viršutinius mygtukus. Ar jis bus nuimamas ir ar veiks su kitais įrenginiais, dar reikės pamatyti.

„Sony“ taip pat pristatė porą TWS ausinių kartu su „Project Q“ (apie tai taip pat užsiminė ankstesnis nutekinimas), bet apie jas atskleidė dar mažiau informacijos. Bendrovė teigia, kad jos suteiks „naujos kartos garso pasinėrimą į PS5 ir asmeninį kompiuterį“. Tenka susimąstyti, kaip tai veiks, nes PS5 nepalaiko „Bluetooth“ garso perdavimo, todėl vartotojai yra priverčiami įsigyti patentuotą „Bluetooth“ adapterį, pvz., „Pulse 3D“.

Taip pat reklamuojamas ir sujungimas su išmaniuoju telefonu. Deja, nebuvo nė žodžio apie tai, kiek tai kainuos ar kada pasieks parduotuvių lentynas. „Sony“ žada daugiau informacijos atskleisti „vėliau šiais metais“.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas