Tokio kompiuterio žmonija dar nėra mačiusi: „Lenovo“ pristatys įspūdingą naujieną, kuri nustebins savo technologiniais sprendimais

Arnas Balčiūnas

2024-02-13, 16:36

1 komentaras

Iki Barselonoje įvyksiančios kasmetinės „Mobile World Congress“ mobiliųjų technologijų parodos lieka vis mažiau laiko. Vasario pabaigoje į Barseloną atvyks daugybė kompanijų, o čia savo naujausius produktus ketina pademonstruoti ir „Lenovo“ atstovai.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Tokio kompiuterio žmonija dar nėra mačiusi: „Lenovo“ pristatys įspūdingą naujieną, kuri nustebins savo technologiniais sprendimais

Kinijos kompanija „Lenovo“ ketina dalyvauti MWC 2024 parodoje, o jos metu bus pademonstruotas įspūdingų savybių nešiojamas kompiuteris. Jau dabar pasirodė pranešimų, jog bendrovė ketina pristatyti modelį, kuris bus aprūpintas skaidriu OLED ekranu.

Skaidraus ekrano technologija, kadaise buvusi tik koncepcija, sparčiai artėja prie komercinio naudojimo. Dar 2010 metais „Samsung“ pademonstravo prototipą, tačiau didelės gamybos sąnaudos sutrukdė jį pasiūlyti pirkėjams. Tačiau naujausi pokyčiai rodo, kad padėtis keičiasi. Šių metų pradžioje LG pristatė skaidrų OLED, kuris atveria kelią lengvesnei masinei gamybai.

Kalbant apie „Lenovo“ ruošiamą nešiojamą kompiuterį, jis neabejotinai nustebins savo dizaino sprendimais, ką įtakos čia naudojamas skaidrus OLED ekranas. Deja, tačiau techninės specifikacijos kol kas nėra žinomos. Vienintelė patvirtinta informacija yra ta, jog kompiuteryje bus įdiegta „Windows 11“ operacinės sistemos versija.

Šio modernaus nešiojamo kompiuterio pristatymas pabrėžia „Lenovo“ įsipareigojimą diegti naujoves ir išryškina nuolatinę ekranų technologijų raidą. Priminsime, jog „Mobile World Congress“ paroda šiemet vyks vasario 26-29 dienomis, o visas karščiausias naujienas rasite paspaudę čia.

1 komentarų

Ernest

isvis nieko naujo. pristatime buvo naujiena intel core ultra,su naujuom tehnologijom,kurie turi naujienu,bet ir minusu. pagal bench ultra 7 dar nelabai lenkia i9. norit normaliu straipsniu ir detalesniu aprasimu bei su nuotraukuom,testais ir statistikom susisiekit su manimi nfserna@gmail.com
dar plius galit prisijungt prie mano komandos ir uzsidirbinet internetu,tesiog dalindami interneta

https://r.honeygain.me/NFSERE89BA

ir antra programa

https://discoverpawns.eu/378155

jau pasiviai per 3-6 men uzsidirbau apie 200$,vienuoj pervest galima nuo 20$ kitoj nuo 5.abidvi perveda i paypal arba i btc. sekmes

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas