„Windows 11“ sulauks didžiulio atnaujinimo: „Microsoft“ pasidalino karščiausiomis platformos naujienomis

Lukas Snarskis

2023-03-01, 07:35

0 komentarų

JAV technologijų milžinė „Microsoft“ dar ne taip seniai išleido „Windows 11“ operacinės sistemos versiją, kurios laukiama buvo kone dešimtmetį. Naujoji platforma pasiūlė nemažai naujovių, o dabar sulaukė dar vieno reikšmingo atnaujinimo.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Windows 11“ sulauks didžiulio atnaujinimo: „Microsoft“ pasidalino karščiausiomis platformos naujienomis

„Microsoft“ pristatė naują „Windows 11“ operacinės sistemos atnaujinimą, kuris pasiūlys nemažai naujovių. Kompanijos technikai patobulino žmonių kasdienę naudojimosi patirtį, o taip pat skyrė nemažai dėmesio dirbtinio intelekto aprūpintų funkcijų integracijai.

Pranešama, jog naujausia „Windows“ operacinės sistemos versijas pasipildys naująją dirbtiniu intelektu grįsta „Bing“ naršykle. Netrukus šimtai milijonų „Windows 11“ vartotojų galės naudotis šia nauja technologija, kuri leis ieškoti, bendrauti, atsakinėti į klausimus ir kurti turinį tiesiai iš „Windows“ užduočių juostos.

Jei vartotojai naudojasi „Bing“ išankstine peržiūra, jiems tereikia įdiegti šios dienos „Windows 11“ atnaujinimą, kad galėtų naudotis naujuoju paieškos langeliu. Visi norintys prisijungti prie išankstinės „Bing“ peržiūros prašomi užsiregistruoti šiame laukiančiųjų sąraše.

Gerų naujienų sulaukė ir tie kompiuterių savininkai, kurie naudojasi „Apple“ sukurtais telefonais. „iPhone“ vartotojai galės susieti savo telefonus tiesiogiai su „Windows 11“ kompiuteriu, naudodami naują išankstinę peržiūrą „Phone Link for iOS". Be to, vartotojai pastebės patobulintus jutiklius, , viso ekrano valdiklius ir sparčią prieigą prie visuotinai prieinamos „Windows 365“ programos.

Verta paminėti ir tai, jog į „Windows 11“ operacinę sistemą įtrauktos ir naujos dirbtinio intelekto funkcijos „Start“ mygtuke, taip pat –nuolatiniai atnaujinimai, dėl kurių operacinė sistema taps tvaresnė ir dar labiau prieinama, „Microsoft“ įsipareigojus užtikrinti nuolatinę kokybišką ir patogią vartotojų patirtį naudojantis visa sistema ir programomis.

Pranešama, kad naujausia „Windows“ versija turės ir daugiau naujovių. Naujos prieinamumo funkcijos apima ekrano palaikymą Brailio raštu ir patobulintą prieigą balsu pagrindinėse programose. Vartotojus pasieks ir naujos energijos vartojimo rekomendacijos, kurios palengvina vartotojo galimybes taupyti ir daryti kuo mažesnį poveikį aplinkai.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas