„Windows“ kompiuterių savininkai to laukė visą amžinybę: internautai tiesiog pašėlo - karščiausia metų naujiena jau prieinama daugeliui

TopCom.lt

2023-03-06, 13:25

0 komentarų

Daugelis tikėjosi, jog „Windows 11“ jau su pirmuoju leidimu pasiūlys ir „Android“ programėlių palaikymą, kuris buvo anonsuotas gerokai anksčiau. Deja, tačiau ši galimybė vartotojams nebuvo pasiekiama iki šiol.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Windows“ kompiuterių savininkai to laukė visą amžinybę: internautai tiesiog pašėlo - karščiausia metų naujiena jau prieinama daugeliui

„Google“ išleido oficialią „Google Play Games“ programos beta versiją, skirtą „Windows“ platformai. Tai leidžia peržiūrėti, atsisiųsti ir įdiegti populiarius mobiliuosius žaidimus savo kompiuteryje. Bendrovė taip pat paskelbė sistemos reikalavimus, taikomus programinės įrangos atsisiuntimui iš parduotuvės, ir sąrašą šalių, kuriose vartotojai jau gali išbandyti „Android“ žaidimus savo kompiuteryje.

Minimalūs kompiuterio reikalavimai norint įdiegti „Android“ programų parduotuvę yra šie:

  • OS: bent „Windows 10“.
  • SSD diskas (mažiausiai 10 GB laisvos vietos)
  • Grafika: Intel UHD Graphics 630 arba naujesnė
  • CPU: mažiausiai 4 fiziniai branduoliai
  • RAM: nuo 8 GB
  • „Windows“ paskyros administratoriaus teisės
  • Įjungta aparatinės įrangos virtualizacija

„Google Play Games“ beta versija jau pasiekiama kai kuriose šalyse: Pietų Korėjoje, Australijoje, Brazilijoje, Kanadoje, Indonezijoje, Malaizijoje, Meksikoje, Filipinuose, Tailande ir JAV. Ateityje paslaugos prieinamumas gali būti išplėstas.

Google pažymi, kad paleidimo metu parduotuvės kataloge yra daugiau nei 100 žaidimų, kurių sąrašas bus atnaujinamas ir pildomas. Naudotojai taip pat gali uždirbti apdovanojimų ir laimėjimų asmeniniame kompiuteryje naudodami „Google Play Points“ platformą. Oficiali paslaugos išleidimo data skirsis priklausomai nuo regiono. „MacOS“ naudotojams „Google App Store“ dar nepasiekiama.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas