Ieškantiems naujo išmaniojo laikrodžio – puikus pasiūlymas už mažiau nei 35€: išskirtinės atsparumo savybės, puiki baterija ir daugybė sveikatingumo funkcijų

Partnerio turinys

2024-01-07, 08:05 (atnaujinta 2024-01-07, 08:52)

1 komentaras

Ne paslaptis, jog laikui bėgant išmanieji laikrodžiai darosi vis populiaresni, ir su šiais įrenginiais dabar galime sutikti net ir tuos žmones, kurie kadaise sakydavo, kad klasikinis laikrodis bus vienintelis įrenginys, kurį sutiksime ant jo rankos.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Ieškantiems naujo išmaniojo laikrodžio – puikus pasiūlymas už mažiau nei 35€: išskirtinės atsparumo savybės, puiki baterija ir daugybė sveikatingumo funkcijų

Taigi, jų populiarėjimui turi būti ir kažkokia priežastis, ir ji yra pakankamai paprasta – pakankamai gražus dizainas, įvairios galimybės, kurios gyvenimą padaro patogesniu. Didėjantį išmaniųjų laikrodžių populiarumą nulėmė ir vis patrauklesnė jų kaina – dabar galima rasti ne tik kelis šimtus kainuojančių modelių, bet ir pakankamai pigių variantų.

Internetinėje parduotuvėje „Aliexpress“ dabar parduodamas naujasis „Zeblaze Ares 3 Pro“ modelis, kurio kaina siekia vos 34,19 eurus, o norėdami jį įsigyti – spauskite čia. Verta pastebėti, kad pirkėjai gali rinktis iš trijų skirtingų spalvų – mėlynos, juodos arba pilkos.

Šis išmanusis laikrodis parduodamas paties gamintojo, o jį jau įsigijo daugiau nei 4 tūkst. pirkėjų. „Zeblaze Ares 3 Pro“ sulaukė ir daugiau nei 950 įvertinimų, bendras reitingas šiuo metu siekia net 4,7 žvaigždutės iš 5 galimų. Tai išties labai geras vertinimas, o didelis užsakymų skaičius sufleruoja ir apie šio pigaus modelio populiarumą.

„Zeblaze Ares 3 Pro“ išmanusis laikrodis pasižymi 1,43 colio įstrižainės AMOLED ekranu, kuris užtikrins itin puikias spalvas ir gražų vaizdą, ir yra apsaugotas „Gorilla Glass“ stiklu, kad ekranas išliktų sveikas visą laikrodžio naudojimo laiką. Įrenginio korpusas pagamintas iš aliuminio, tad laikrodis atrodys gražiai ir bus patvarus ir puikiai tarnaujantis jūsų draugas kasdien.

Kaip ir bet kuriame išmaniajame laikrodyje, galėsite pasikeisti ciferblato dizainą, rasite įvairius sporto režimus, širdies pulso matuoklį ir įvairias kitas funkcijas ir galimybes, tad manome, jog šiuo įrenginiu nusivilt tikrai neteks. Žinoma, būtina išskirti ir naujojo „Zeblaze“ modelio bateriją, kurios talpa siekia 400 mAh.

Skelbiama, jog pilnu įkrovimu šis laikrodis veiks maždaug 14 dienų, esant tipiniam naudojimui, o jeigu naudojamasi itin aktyviai – 7 dienas. „Zeblaze Ares 3 Pro“ išties nustebins savo baterijos tarnavimo laiku ir turėtų patenkinti daugelio vartotojo poreikius, nes jo tikrai neteks krauti kiekvieną ar kas keletą dienų. Verta paminėti ir jo atsparumo savybes.

„Zeblaze Ares 3 Pro“ yra aprūpintas atsparumo vandeniui sertifikatais, kas reiškia, kad jam yra nebaisu ne tik nedideli vandens lašai, bet ir sėkmingai gali veikti iki 30 metrų gylyje. Turbūt būtų sunku prašyti kažko daugiau iš laikrodžio, kuris kainuoja mažiau nei 40 eurų, tiesa? Tuomet dar paminėsime, jog jis turi ir „MIL-STD-810G“ sertifikatą, kas rodo jo atsparumą smūgiams, ekstremalioms temperatūroms ir pan.

Verta paminėti ir tai, jog šis išmanusis laikrodis aprūpintas „Bluetooth 5.2“ ryšio technologija, kas užtikrins sklandžią sąsają su jūsų išmaniuoju telefonu. „Zeblaze“ taip pat rekomenduoja įsidiegti „FitCloudPro“ programėlę, kuris leis patogiai valdyti savo laikrodį, o ši aplikacija prieinama „Android“ ir „iOS“ platformose.

1 komentarų

Labas

Naudoju sita 3men, labai gera raiska ir apsvietimas (auto nesireguliuoja), daug ciferblatu keiciamu per appsa. Pulsa tiksliai matuoja, bet turi sedet ramiai. Judant grybauja, rodo arba ~50, arba ~130. Del 24h stebesenos irgi nekazka, per appsa viska kas imanoma nustacius - viena kart per para pulsa pamatuoja. Baterija per savaite nukrenta iki 30-40% minimaliai naudojantis. Stiklas atsparus, darbe tenka padauzyt, tai kolkas nieko. Kaip pirmam laikrodziui ir uz tokia kaina - uzskaitau ir nesigailiu🫡

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas