Vienas geriausių „Redmi“ išmaniųjų laikrodžių dabar parduodamas už itin žemą kainą, specialus pasiūlymas, ieškantiems laikrodžio už mažiau nei 80 eurų

Partnerio turinys

2024-04-11, 19:55

0 komentarų

Kinijos kompanijos „Xiaomi“ dukterinė bendrovė „Redmi“ dar praėjusių metų lapkritį surengė spaudos konferenciją, kurios metu buvo pristatyti naujieji „Redmi K70“ serijos išmanieji telefonai. Tačiau tai ne vienintelės naujienos, pademonstruotos per specialų pristatymo renginį.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Vienas geriausių „Redmi“ išmaniųjų laikrodžių dabar parduodamas už itin žemą kainą, specialus pasiūlymas, ieškantiems laikrodžio už mažiau nei 80 eurų

Dar praėjusiais metais Kinijoje debiutavo ir naujasis „Redmi Watch 4“ išmanusis laikrodis, kuris dabar atvyksta ir į tarptautinę rinką, įskaitant ir Europą. O dabar puiki proga įsigyti šį „Redmi“ įrenginį už itin žemą kainą.

Mūsų partnerių „Gshopper“ internetinėje parduotuvėje, išmanusis laikrodis kainuoja tik 77,23 eurus, o norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia. Tiesa, nepamirškite panaudoti ir nuolaidos kodo gshopperxiaomi.

Global Version Redmi Watch 4

Global Version Redmi Watch 4

Kaina: 77.23€

Pasiūlymas nebegalioja

Verta paminėti ir tai, jog pigiausias „Redmi Watch 4“ variantas Lietuvoje kainuoja 84,47 eurų. Perkant iš „Gshopper“ jūs galėsite sutaupyti papildomus 7 eurus, kas nors ir nėra itin daug, tačiau vis tiek pigiau nei perkant iš vietinių pardavėjų. Tiesa, „Gshopper“ pasiūlymas atkeliauja iš Honkongo sandėlio, tačiau pardavėjas pasirūpins visais reikiamais mokesčiais.

Išmanusis laikrodis savo dizainu primena populiarius „Apple“ produktus – stačiakampio formos laikrodis, kurio rėmelis pagamintas iš aliuminio lydinio. Jis taip pat turi nerūdijančiojo plieno karūnėlę ir greitai nuimamą dirželį.

„Redmi Watch 4“ turi 1,97 colių įstrižainės AMOLED ekraną su 60 Hz atsinaujinimo dažniu ir 600 nitų maksimaliu ryškumu. Išmanusis laikrodis suteiks daugiau nei 200 skirtingų ekrano dizainų, o taip pat yra aprūpintas aplinkos šviesos jutikliu, kas padės reguliuoti automatinį ryškumą.

Išmanusis laikrodis taip pat turi 4 kanalų PPG jutiklį širdies ritmui ir deguonies kiekiui kraujyje stebėti. „Redmi Watch 4“ taip pat aprūpintas ir akselerometru, giroskopu ir GPS, o naudotojai galės išbandyti daugiau nei 150 skirtingų sporto režimų. Žinoma, čia rasime ir daugelio standartinių funkcijų palaikymą – miego ar streso lygio stebėjimas, chronometras ir pan.

Šis „Redmi“ laikrodis taip pat yra atsparus vandeniui iki 5 ATM, o jo veikimą palaiko 470 mAh talpos baterija. Gamintojo teigimu, pilno įkrovimo turėtų pakakti iki 20 dienų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas