Dar daugiau dirbtinio intelekto sprendimų: naujausi „Galaxy Watch7“ serijos išmanieji laikrodžiai gali turėti puikią funkciją, kuri gali aptikti sveikatos sutrikimus

Lukas Snarskis

2024-05-15, 10:51

0 komentarų

Pietų Korėjos milžinė „Samsung“ kuria ne tik „Galaxy“ serijos išmaniuosius telefonus, tačiau su jais debiutuoja ir nauji laikrodžiai. Dar šiemet galime sulaukti ir keleto naujų modelių, o jų pristatymo laukiama dar šią vasarą.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Dar daugiau dirbtinio intelekto sprendimų: naujausi „Galaxy Watch7“ serijos išmanieji laikrodžiai gali turėti puikią funkciją, kuri gali aptikti sveikatos sutrikimus

Liepos mėnesį daugelis tikisi išvysti naujus „Samsung“ išmaniuosius laikrodžius, kurie bus aprūpinti nauju 3 nm architektūrą naudojančiu mikroschemų rinkiniu. Dabar aiškėja ir daugiau informacijos apie „Galaxy Watch 7“ serijos produktus.

Atrodo, kad „Samsung“ nori „Galaxy Watch7“ paversti geriausiu sveikatos stebėjimo prietaisu rinkoje, bent jau jei tikėsime gandais ir naujai pasirodžiusia informacija. Neseniai paskelbtame pranešime teigiama, kad bendrovė į savo išmaniuosius laikrodžius gali įtraukti neinvazinį gliukozės kiekio kraujyje stebėjimą.

Internete pasirodė dar vienas nutekėjimas, atskleidžiantis, kad „Samsung“ gali dirbti su dar viena nauja „Galaxy Watch“ funkcija. Į šios serijos laikrodžius gamintojas gali įtraukti AFib (prieširdžių virpėjimo) stebėjimo funkciją. Tiesa, kaip visa tai veiktų – kol kas nėra žinoma.

AFib (prieširdžių virpėjimo) aptikimo funkcija gali būti labai svarbi, jei „Samsung“ pavyks ją tinkamai įgyvendinti. AFib - tai būklė, kai širdis plaka per lėtai, per greitai arba nereguliariai, o tai yra labai pavojinga. AFib gali pasireikšti trumpam arba gali būti nuolatinė kiekvieno žmogaus būklė.

Pranešama, kad „Samsung“, siekdama nustatyti AFib, naudos generatyvinį dirbtinį intelektą. Remiantis patentu, dirbtinis intelektas galėtų padėti konvertuoti išmatuotus fotopletizmografo (PPG) signalus į EKG signalus. Tačiau patente teigiama, kad dabartiniai PPG konvertavimo į EKG algoritmų modeliai „reikalauja daug duomenų ir nėra patikimi“.

Kaip bebūtų, daugiau informacijos apie šią galimybę turėtų paaiškėti artimiausiu metu. Priminsime, jog šių metų „Samsung“ išmaniųjų laikrodžių seriją sudarys trys modeliai, kurie žymimi SM-L300/L305, SM-L310/L315 ir SM-L700/L705 serijos numeriai. Tie modeliai, kurių pabaigoje yra penketas – turėtų būti aprūpinti ir eSIM kortelių palaikymu.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas