„Garmin“ naujuosius metus pradeda su specialiu pasiūlymu moterims: pristatė „Lily 2“ serijos išmaniuosius laikrodžius

Pranešimas spaudai

2024-01-11, 06:45

0 komentarų

„Garmin“ pristatė „Lily 2“ seriją – naujoviškus nedidelius ir madingus išmaniuosius laikrodžius su naujomis sveikatos, sveikatingumo ir ryšio funkcijomis. Du modeliai – „Lily 2“ ir „Lily 2 Classic“ – pasižymi elegantišku, atnaujintu dizainu su metaliniais laikrodžių korpusais, paslėptais ekranais su unikaliais raštuotais lęšiais ir naujomis, madingomis spalvomis.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Garmin“ naujuosius metus pradeda su specialiu pasiūlymu moterims: pristatė „Lily 2“ serijos išmaniuosius laikrodžius

Išmaniojo laikrodžio režimu baterija veikia iki penkių dienų, tad naudotojai turi daug laiko mėgautis naujomis funkcijomis, pavyzdžiui, miego kokybės įvertinimu, šokių kūno rengybos veiklomis ir bekontakčiais Garmin Pay™ mokėjimais.

„Lily“ serija pasižymi nedideliais ir elegantiškais dizaino elementais, todėl džiaugiamės galėdami į šią madingą liniją įtraukti dar daugiau sveikatos ir ryšio funkcijų. „Lily 2“ yra ne tik gana stilingas, kad jį būtų galima naudoti ir darbe, ir renginiuose, bet ir palaiko ryšį, stebi jūsų sveikatingumo būseną naudojant įvairiam gyvenimo būdui pritaikytas populiarias funkcijas“, – sako Susana Lyman, „Garmin“ pasaulinės vartotojų rinkodaros viceprezidentė.

Klasikinė „Lily 2“ serijos laikrodžių išvaizda dera su šiuolaikinėmis technologijomis. Šių laikrodžių korpusas yra metalinis, jų lęšiai yra unikalūs ir raštuoti. Juos greitai palietus arba pasukus riešą, matomas ryškus jutiklinis ekranas. Galite rinktis iš įvairių išskirtinių spalvų, pavyzdžiui, kreminio aukso ir kokosų arba tamsios bronzos ir šilkmedžio. Laikrodžiai turi itališkos odos, nailono arba silikono apyrankes, kurias galima lengvai pakeisti pabrėžiant bet kokį norimą stilių. Klientai gali sukurti savo „Lily 2“ dizainą derindami apyrankes ir briauneles interneto svetainės garmin.com dalyse Your watch, Your Way.

Priežastys pamėgti „Lily 2“ seriją

  • „Body Battery“ energijos stebėjimas: stebėkite energijos lygius per visą dieną, norėdami sužinoti, kada geriausia būti aktyviems, o kada – ilsėtis.
  • Miego įvertinimas: gaukite nakties miego kokybės įvertinimą ir jo pagerinimo įžvalgų. Taip pat stebėkite įvairius miego etapus, pulsą, streso lygį, pulso Ox lygį ir kvėpavimą.
  • Kūno rengybos stebėjimas: skaičiuokite žingsnius, sudegintas kalorijas, intensyvumo minutes ir kt.
  • Sporto programėlės: pagerinkite treniruotę su integruotomis sporto programėlėmis, skirtomis kardio treniruotėms, jogai, jėgos ir kitoms treniruotėms. naudodami naująją šokių kūno rengybos veiklą, stebėkite įvairius šokių stilius, įskaitant Zumb®, afrobytą, Bolivudą, EDM ir hiphopą.
  • GPS ryšys: eidami, važiuodami dviračiu ar bėgdami lauke, prisijunkite prie tinkančio išmaniojo telefono GPS įrangos ir gaukite tikslią stebėjimo statistiką.
  • Įspėjimo apie judėjimą pasiūlymai: ilgiau pasėdėję gaukite priminimus, kad reikia judėti, taip pat įvairių judesių, pavyzdžiui, kaklo sukimo, šoninių pasilenkimų, pritūpimų, kuriuos galima atlikti sėdint, pasiūlymų.
  • „Garmin Pay“ bekontakčiai mokėjimai: greitai praeikite pro kasas ir tranzito sistemas, jei juose įrengta reikiamų paslaugų teikėjų įranga (funkcija yra tik „Lily 2 Classic“ išmaniuosiuose laikrodžiuose).

Sukurta bet kokiam gyvenimo būdui, „Lily 2“ serija yra pritaikyta pagrindinei sveikatos ir kūno rengybos statistikai. Dieną ir naktį stebėkite pulsą, kvėpavimą, pulso Ox ir streso lygį. Atsibudę ryte ataskaitoje galėsite apžvelgti miego ataskaitą, dienos kalendoriaus, orų ir kt. apžvalgas. Patiriant stresą meditacija padeda naudotojams atlikti meditacijos pratimus, o kvėpavimo veikloje pateikiamos įvairios kvėpavimo technikos, kurias galima atlikti laikantis laikrodyje pateikiamų nurodymų.

„Lily 2“ taip pat turi moterų sveikatos stebėjimo funkcijas, leidžiančias naudotojoms stebėti savo menstruacijų ciklą ir nėštumą, taip pat moko mankštintis ir maitintis.

„Lily 2“ serijos laikrodžiai suderinami su „Apple“ ar „Android“ išmaniaisiais telefonais, todėl aktyvūs naudotojai gauna el. laiškus, teksto žinutes ir įspėjimus tiesiai į savo laikrodį. Saugos ir sekimo funkcijos gali padėti užtikrinti ramybę, pavyzdžiui, „Lily 2“ susiejus su Garmin Connect išmaniojo telefono programėle, užfiksavus incidentą, iš anksto pasirinktiems skubios pagalbos kontaktams gali būti išsiųstas pranešimas su naudotojo vardu, pavarde ir buvimo vieta (jei šią galima nustatyti).

Susiejus su „Garmin Connect“ programėle, naudotojai joje gali matyti savo sveikatos ir kūno rengybos duomenis, susijungti su draugais ir dalyvauti iššūkiuose — nemokamai.

„Lily 2“ galima įsigyti jau dabar, rekomenduojama jo mažmeninė kaina EUR 279,99, o „Lily 2 Classic“ – nuo 299,99 eurų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas