„Garmin“ pristatė naująjį „Venu 3 GPS“ išmanųjį laikrodį: pasiekite savo sveikatos ir fizinės parengties tikslus

Pranešimas spaudai

2023-08-31, 09:19

0 komentarų

Šiandien Garmin pristatė Venu® 3 ir Venu 3S GPS išmaniuosius laikrodžius, sukurtus padėti kiekvienam sveikatos ir fizinės parengties tikslui pasiekti. Siūlanti sekti išsamią informaciją apie fizinę parengtį, turinti gražų OLED jutiklinį ekraną ir įspūdingai ilgai veikiančią bateriją, Venu 3 serija specialiai sukurta naudotojams sužinoti daugiau apie jų sveikatą.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Garmin“ pristatė naująjį „Venu 3 GPS“ išmanųjį laikrodį: pasiekite savo sveikatos ir fizinės parengties tikslus

Ji taip pat pritaikyta neįgaliųjų vežimėlių naudotojams – leidžiama jiems sekti pastūmimus, įsijungti specialiai jiems parengtas treniruotes ir t. t. Venu 3 – tavo asmeninis treneris ant riešo, suteikiantis suasmenintą informaciją apie sveikatingumą, neįtikėtinas fizinės parengties funkcijas ir dar daugiau.

Dar labiau nepraraskite ryšio namuose ar kelyje besinaudodami Venu 3 serija; įmontuotas garsiakalbis ir mikrofonas leidžia naudotojams skambinti ir atsiliepti į skambučius arba atsakyti į žinutes tiesiog nuo riešo (susiejus su palaikomu Apple® arba Android™ išmaniuoju telefonu). Prieinama dviem dydžiais ir esanti pakankamai patogi nešioti visą parą, Venu 3 serija turi bateriją, veikiančią 14 dienų be papildomo įkrovimo įjungus išmaniojo rankinio laikrodžio režimą. Ir kadangi naudotojai neturi krauti savo rankinio laikrodžio kiekvieną naktį, jie gali visada stebėti savo sveikatos parametrus ir gauti visapusiškesnį vaizdą apie patiriamą stresą, Body Battery™ ir miegą su naujaisiais suasmenintais miego patarimais ir pogulio sekimu.

„Nesvarbu, kaip atrodo tavo sveikatos ir fizinės parengties kelionė, Venu 3 pasiruošusi tau padėti kiekviename žingsnyje. Ar tavo tikslas būtų prasmingas poilsis ir atsipalaidavimas, turėti gerą treniruotę, kitose lenktynėse pagerinti savo asmeninį rekordą ar bet koks tarpinis variantas, džiuginančios naujosios Venu 3 serijos funkcijos pateikia dar daugiau suasmenintų duomenų, kad kaip niekad anksčiau būtų lengva suprasti savo kūną,“ – Danas Bartelis, Garmin pasaulinės prekybos viceprezidentas.

Naujosios įsimylėtinos funkcijos


  • Miego treneris. Gaukite rezultatus apie miegą ir suasmenintus patarimus apie rekomenduojamą miego kiekį, taip pat sekite skirtingas miego fazes, pogulius ir kitus pagrindinius parametrus, pvz., pulso oksimetras1 ir širdies ritmo būsena.

  • Rytinė ataskaita. Atsibudę gaukite ataskaitą apie miegą, atsistatymą, širdies ritmo būseną ir t. t. Taip pat galite prisitaikyti ataskaitą, kad sužinotumėte daugiau suasmenintos informacijos.

  • Pogulio aptikimas. Automatiškai sekite ir registruokite pogulius, kad pamatytumėte, kokią naudą jie gali suteikti kūnui, kokiu metu ir kokios trukmės jiems rekomenduojama būti.

  • Kūno baterijos patobulinimai. Stebėkite energijos lygius per visą dieną, kad sužinotumėte, kada geriausia būti aktyviems, o kada – ilsėtis. Ir gaukite dar daugiau suasmenintos informacijos, kaip miegas, pogulis, kasdienės veiklos ir didelis stresas paveikia energijos lygius2.

  • Neįgaliojo vežimėlio režimas. Sekite kasdienius pastūmimus ir sulaukite įspėjimų apie svorio pasikeitimą, taip pat naudokitės specialiai neįgaliojo vežimėlio naudotojams sukurtomis programėlėmis ir treniruotėmis. Kuriant šias naująsias funkcijas, kai kurių jau egzistuojančių funkcijų algoritmai buvo pakeisti, kad pagrindinė neįgaliojo vežimėlio naudotojams suteikiama informacija būtų prasmingesnė.

  • Treniruotės nauda ir atsistatymo laikas. Geriau supraskite, kokią įtaką kūnui turi kiekviena treniruotė ir kiek reikia laiko atsistatyti, prieš prisiimant bet kokį fizinį iššūkį.

  • Suvokiamo krūvio įvertinimas. Įrašykite, kokio sudėtingumo buvo treniruotė ir koks buvo jausmas sportuojant.

  • Intervalinių treniruočių sukūrimas. Parenkite intervalines treniruotes bėgimui ir dviračio mynimui iš karto rankiniame laikrodyje.

  • Meditacijos veikla. Sekite vedamus meditacijos pratimus, kad sumažintumėte stresą, nerimą ir t. t.

  • Įmontuotas garsiakalbis ir mikrofonas. Skambinkite ir atsiliepkite į skambučius rankiniu laikrodžiu (susiejus su palaikomu išmaniuoju telefonu) bei pasinaudokite išmaniojo telefono balso asistentu, kad atsakytumėte į žinutes, ir dar daugiau. Turintys Android programinės įrangos telefonus taip pat gali pamatyti žinutėse esančias nuotraukas ir atsakyti į žinutes rankiniame laikrodyje esančia klaviatūra.

  • Dviejų dydžių šriftai. Pasirinkite tarp mažesnio arba didesnio šrifto dydžio, kad lengviau pamatytumėte išmaniuosius pranešimus, duomenis apie treniruotę ir dar daugiau.


Sveikatos guru

Teikianti išsamią statistiką apie sveikatą ir sveikatingumą, Venu 3 serija pasiruošusi naudotojams padėti sustiprėti. O baterijai neišsikraunant dienų dienas, naudotojai neturi rūpintis savo rankinio laikrodžio įkrovimu kiekvieną naktį, dėl to jie gali visada naudotis tam tikromis sveikatos funkcijomis. Venu 3 serija dieną ir naktį gali sekti širdies ritmą, kvėpavimą, pulso oksimetrą ir Body Battery energijos lygius. Miego metu Venu 3 serija stebės širdies ritmo kintamumą, kad leistų naudotojams geriau suprasti apie jų bendrą sveikatą, ir taip pat seks visus prisnūdimus keliaujant bei duos suasmenintų patarimų, kaip sumažinti laiko skirtumo poveikį po skrydžio.

Fizinės būklės fanatikams

Esant daugiau nei 30 integruotoms sporto programėlėms, naudotojai gali sekti būdus, kaip jie juda – nuo vaikščiojimo ir bėgiojimo iki mynimo dviračiu, plaukiojimo baseine, veiklų neįgaliojo vežimėlio naudotojams ir dar daugiau. Venu 3 serijos laikrodžiuose taip pat galima stebėti iš anksto įrašytas animuotas jėgos treniruotes, aukšto intensyvumo intervalines treniruotes, pilatesą ir jogą. Taip pat naudotojai gali žingsnis po žingsnio susikurti savo treniruotes iš daugiau nei 1600 pratimų, esančių Garmin Connect™ programėlėje, ir jas iš karto nusiųsti į rankinį laikrodį. Tiems, kurie trokšta treniruotis 5K ar ilgesnėms lenktynėms, nemokami Garmin Coach pritaikyti treniruočių planai gali padėti pasiruošti. Be kasdienio žingsnių, sudegintų kalorijų ir užliptų aukštų stebėjimo, Venu 3 serija taip pat gali stebėti vidutinio ir didelio intensyvumo minutes, VO2 max bėgant ar minant dviratį ir mynimo galią vatais (susiejus su palaikomu galios matuokliu arba dviračiu treniruokliu).

Gyvenantiems kelyje

Naudodami Venu 3 serijos, palaikykite ryšį net būnant kelyje. Be to, kad galima skambinti ir atsiliepti į skambučius tiesiogiai per rankinį laikrodį, Venu 3 serija leidžia naudotojams gauti el. laiškus, žinutes ir įspėjimus, sujungus su jų palaikomu išmaniuoju telefonu. Saugumo ir sekimo funkcijos padeda užtikrinti ramybę, nes nelaimės atveju pasirinktiems kontaktams išsiunčiama žinutė su naudotojo tiesiogine vieta, jei jis pasijaučia nesaugiai arba jei aptiktas nelaimingas atvejis. Išskubėjus su reikalais, Garmin Pay™ bekontakčiai mokėjimai leidžia naudotojams nelaukti eilėse prie kasų ir lengvai judėti viešuoju transportu4. Naudotojai taip pat gali atsisiųsti dainas ir grojaraščius iš Spotify®, Amazon Music ir Deezer (reikalinga prenumerata), kad galėtų jų klausytis be telefono. Be to, naudotojai gali atsisiųsti programėles, rankinio laikrodžio ciferblatus ir dar daugiau iš Connect IQ™ parduotuvės rankiniu laikrodžiu arba rasti dar daugiau variantų išmaniojo telefono programėlėje.

Turinti lengvą, nerūdijančiojo plieno rėmelį ir silikoninį dirželį, Venu 3 prieinama šviesiai pilkos / sidabrinės ir juodos / tamsiai pilkos spalvų, o Venu 3S – akmenukų pilkos / tamsiai pilkos, žalsvai pilkos / sidabrinės, prancūziškai pilkos / švelniai auksinės, pelenų rožės / švelniai auksinės ir dramblio kaulo / švelniai auksinės spalvų. Dabar prieinama Venu 3 serijos siūloma mažmeninė kaina yra EUR 499,99.


0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas