„Garmin“ pristatė naujus „Forerunner 265“ ir „Forerunner 965“ išmaniuosius laikrodžius: puikūs AMOLED ekranai ir stilingas dizainas

Pranešimas spaudai

2023-03-03, 07:15

0 komentarų

Garmin šiandien paskelbė apie Forerunner® 265 seriją Forerunner 965 – savo pirmuosius GPS išmaniuosius bėgimo laikrodžius su ryškiais AMOLED ekranais. Forerunner 265 ir Forerunner 965 yra lengvi, ryškūs ir tinka bet kokiai distancijai. Juose taip pat yra galimybė pasirinkti nuolat įjungtą spalvotą ekranėlį, kurį lengva skaityti bet kokiomis oro sąlygomis, o jautrus jutiklinis ekranas papildo tradicinį 5 mygtukų dizainą ir leidžia greitai pasiekti kasdienes sveikatos funkcijas, išmaniuosius pranešimus ir kt.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Garmin“ pristatė naujus „Forerunner 265“ ir „Forerunner 965“ išmaniuosius laikrodžius: puikūs AMOLED ekranai ir stilingas dizainas

Forerunner 965 turi titaninį rėmelį, kuris yra ir patrauklus akiai, ir lengvas ant riešo, o tai labai svarbu kiekvienam sportininkui. Patobulinti treniruočių rodikliai ir atsigavimo po treniruotės įžvalgos padės sportininkams pasiruošti kitoms didelėms lenktynėms – ir visa tai neaukojant baterijos veikimo laiko. Forerunner 265 baterijos veikimo laikas išmaniojo laikrodžio režimu yra iki 15 dienų, o Forerunner 965 – iki 23 dienų.

„20 metų Forerunner linijos išmanieji laikrodžiai padėjo visų lygių sportininkams siekti savo tikslų. Džiaugiamės galėdami ir toliau siūlyti revoliucinius patobulinimus savo naujausiuose išmaniuosiuose laikrodžiuose su GPS, kurie dabar papildyti ir ryškiu AMOLED ekranu. Garmin aukščiausios klasės treniruočių rodikliai, atsigavimo po treniruotės įžvalgos, įspūdingas baterijos veikimo laikas ir kitos laikrodžių savybės suteikia sportininkams galimybę netrukdomai bėgioti ar ilsėtis žinant, kad šie prietaisai padės jiems pasiekti geriausius rezultatus“, sakė Garmin pasaulinių pardavimų viceprezidentas Danas Bartelas.

Forerunner 265 ir Forerunner 965 siūlo naujoviškus įrankius, padedančius sportininkams įveikti savo ribas:

  • Pradėkite dieną teisingai su rytiniu pranešimu, kuriame apžvelgiamas praėjusios nakties miegas ir dienos treniruočių perspektyvos, taip pat HRV (širdies ritmo kintamumas) būklė ir oras (jei prisijungta prie išmaniojo telefono).

  • Naudokite varžybų valdiklį, kad gautumėte patarimų apie treniruotes, kasdienių rekomenduojamų suasmenintų treniruočių pasiūlymų ir artėjančių lenktynių finišo laiko prognozių, pagrįstų trasos informacija, oro sąlygomis ir jūsų rezultatais.

  • Peržiūrėkite suasmenintas rekomenduojamas kasdienes treniruotes, kurios po kiekvieno bėgimo pritaikomos taip, kad atitiktų jūsų rezultatus ir atsigavimui reikalingą laiką, taip pat atsižvelgiant į būsimas varžybas, jei jos įtrauktos į Garmin Connect™ kalendorių.

  • Remdamiesi pasiruošimo treniruotei įvertinimu, pateikiamu remiantis miego kokybe, atsigavimui reikalingu laiku, treniruočių krūviu ir kitais rodikliais, nuspręskite, ar jūsų diena tinkama sunkiai treniruotei, ar turėtų būti lengvesnė.

  • Stebėkite širdies ritmo kintamumą miego metu, kad gautumėte daugiau informacijos apie savo atsigavimo laiką ir bendrą savijautą.

  • Matuokite bėgimo galią ir dinamiką, pavyzdžiui, ritmą, žingsnio ilgį, kontakto su žeme laiką ir kita, tiesiai nuo riešo – nereikia jokios programėlės ar priedų.

Forerunner 265 ir Forerunner 965, kuriuos bėgikai sukūrė bėgikams, tiek formos, tiek funkcijų prasme sukurti taip, kad padėtų sportininkams geriau planuoti, ruoštis ir komunikuoti.

Forerunner 265 serija

Siekiant padėti sportininkams varžybų dieną tapti geresniems, greitesniems ir efektyvesniems, Forerunner 265 aprūpintas našumo stebėjimo įrankiais iš Garmin Firstbeat Analytics™, pavyzdžiui, VO2 max, našumo būsena, treniruočių efektu ir dar daugiau. Besiruošiantieji kitoms lenktynėms gali rinktis iš dviejų pritaikomo treniruočių plano galimybių: įvesti lenktynių informaciją į Garmin Connect kalendorių ir gauti kasdienes rekomenduojamas treniruotes arba naudotis nemokamais patyrusių trenerių parengtais Garmin Coach treniruočių planais. Treniruodamiesi lauke sportininkai gali planuoti savo varžybų dienos strategiją naudodami PacePro™ ir užtikrintai bėgti žinodami, kad SatIQ™ technologija ir daugiajuostis GPS užtikrins nepriekaištingą padėties nustatymo tikslumą net ir sudėtingiausiomis sąlygomis.

Į Forerunner 265, sukurtą be perstojo stebėti jūsų bendrą savijautą, įeina Pulse Ox jutiklis, Body Battery™ energijos stebėjimo funkcija, pažangi miego stebėjimo funkcija ir miego rodikliai, streso, menstruacijų ciklo bei nėštumo stebėjimo funkcijos ir dar daugiau. Papildomos Forerunner 265 funkcijos suteikia sportininkams galimybę gauti išmaniuosius pranešimus, atsisiųsti dainas iš Spotify®, Deezer ar Amazon Music, bėgioti ramiau su incidentų aptikimo, pagalbos funkcijomis ir LiveTrack, apsipirkti naudojantis Garmin Pay™ bekontakčiais mokėjimais ir t. t.

Siūlomi du Forerunner 265 dydžiai: 42 mm Forerunner 265S baterija veikia iki 24 valandų GPS režimu ir iki 15 dienų išmaniojo laikrodžio režimu, o 46 mm Forerunner 265 baterija veikia iki 20 valandų GPS režimu ir iki 13 dienų išmaniojo laikrodžio režimu.

Forerunner 965

Sukurtas sportininkams, kurie siekia tapti geriausi! Laikrodis Forerunner 965 sukurtas Forerunner 265 pagrindu, tačiau papildytas našumo rodikliais, integruotais žemėlapiais ir galimybe išsaugoti daugiau muzikos tiesiog laikrodyje. Norėdami neatsilikti nuo treniruočių, sportininkai gali naudoti naująją apkrovos koeficiento funkciją, kuri padės stebėti trumpalaikio ir vidutinio laikotarpio krūvio santykį ir neperžengti ribų, išlikti sveikiems bei išvengti nesėkmių. Siekiant padėti sportininkams išvengti perdegimo, realiuoju laiku pateikiamos ištvermės įžvalgos padeda stebėti ir kontroliuoti fizinio krūvio lygį, o ClimbPro suteikia galimybę realiuoju laiku matyti informaciją apie esamus ir būsimus stačius pakilimus ar nusileidimus, atstumą bei aukščio didėjimą. Nesvarbu, ar bėgiojate miesto gatvėmis, ar važiuojate dviračiu gamtoje, integruoti spalvoti žemėlapiai padės išlikti kelyje ir įveikti distanciją.

Forerunner 965 su lengvu titano rėmeliu, 47 mm korpusu ir didžiausiu Garmin AMOLED ekranu (1,4 colio), veikia net iki 31 valandos GPS režimu ir iki 23 dienų išmaniojo laikrodžio režimu.

Forerunner 965 pasirodys kovo pabaigoje, rekomenduojama mažmeninės prekybos kaina yra 649,99 euro, o Forerunner 265 šiuo metu parduodamas už 499,99 euro.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas