Garmin pristato „MARQ“ anglies kolekciją: trys prabangūs ir šiuolaikiniai rankiniai laikrodžiai

Pranešimas spaudai

2023-10-15, 08:11

0 komentarų

„Garmin“ paskelbė „MARQ Carbon“ kolekciją – tris prabangius šiuolaikinius rankinius laikrodžius, kiekvienas iš jų pagamintas mašina iš vientiso „Fused Carbon Fiber“. Stipresnė ir lengvesnė nei kada anksčiau, naujoji kolekcija yra aukščiausios rūšies medžiagų, prabangos ir efektyvumo viršūnė.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Garmin pristato „MARQ“ anglies kolekciją: trys prabangūs ir šiuolaikiniai rankiniai laikrodžiai

„MARQ Carbon“ kolekcija, sudaryta iš „MARQ Athlete“, „MARQ Golfer“ ir „MARQ Commander“, siūlo nuostabų AMOLED jutiklinį ekraną ir išgaubtą safyro stikliuką. Turintis išskirtines funkcijas, iki 16 dienų laikančią bateriją ir meistriškai pagamintas medžiagas, kiekvienas naujas rankinis laikrodis pagamintas kiekvieno žmogaus gyvenimo nuotykiams.

„Per daugelį metų MARQ pavadinimas tapo sinonimu puikiems dizainams ir sofistikuotam stiliui ir mes džiaugiamės galėdami tai pratęsti su „MARQ Carbon“ kolekcija. Ši kolekcija ne tik kad siūlo aukščiausios kokybės dizainą savo prabangiu anglies pluošto korpusu, bet taip pat sujungia autentišką funkcijų rinkinį, išmaniojo laikrodžio funkcionalumą ir dar daugiau į vienetinį rankinį laikrodį, kad padėtų žmonėms atskleisti savo aistras“, – Dan Bartel, „Garmin“ pasaulinių pardavimų viceprezidentas.

Dizaino viršūnė

„MARQ Carbon“ kolekcija išryškina „Garmin“ aistrą išskirtiniems dizainams industrijai pristatydama unikaliai sukurtą medžiagą – lydytą anglies puoštą. Kiekvienas laikrodis turi 46 mm korpusą ir rėmelio įdėklą, padarytus iš 130 individualių sluoksnių ir apdirbtus iš vientiso „Fused Carbon Fiber“. Todėl tai lengviausia MARQ kolekcija.

Tam, kad būtų sukuriamas rankinio laikrodžio korpusas, kiekvienas anglies sluoksnis pasukamas unikaliu kampu, kad padidintų pirminio bloko jėgą. Tada blokas patiria didelį karštį ir slėgį, kad įgytų laikrodžio korpuso formą. Po kelių valandų tikslaus apdirbimo mašina su deimantiniais pjovimo įrankiais rezultatas baigiasi nuostabiu lengvasvoriu paviršiumi su gražiu spiralinio dizaino raštu.

Sujungiant prabangą su efektyvumu, aukščiausios kokybės apyrankės ir dirželiai, pagaminti iš perforuotos FKM odos, žakardo pynimo nailono arba silikono, naudojami visoje „MARQ Carbon“ kolekcijoje ir yra kruopščiai sukurti turint omeny kiekvieną naudotoją. Su iki 16 dienų laikančia baterija kiekvienas naujas rankinis laikrodis gali padėti naudotojams su jų sunkiausiais nuotykiais. Kada bus laikas įkrauti rankinį laikrodį, tai bus greita ir paprasta dėl intuityvaus magnetinio įkroviklio, kuris gali visiškai įkrauti bateriją per vieną valandą.

Pristatyta „MARQ Carbon“ kolekcija

„MARQ Athlete – Carbon Edition“

Pasiruošęs bet kokiam iššūkiui,„ MARQ Athlete – Carbon Edition“ yra pagrindinis daugiasportis rankinis laikrodis su pažangiausiais treniravimosi, efektyvumo ir atsistatymo rodikliais. Be kasdienės veiklos sekimo, naudotojai taip pat gali sekti savo aistras su jau įrašytais sporto profiliais bėgimui bekele, plaukimui, vaikščiojimui, irklavimui, kopimui patalpose ir dar daugiau, taip pat jie gali lengvai sekti animuotas treniruotes širdžiai, jėgai bei jogos ir pilateso treniruotes.

Pažangūs rodikliai kaip ištvermės balas ir kalvų balas padeda sportininkams pamatuoti savo ištvermę apskritai ir galimybę bėgti į kalvą, o pasirengimo treniruotei balas atsižvelgia į miego kokybę, atsistatymą, treniravimosi krūvį ir dar daugiau, kad padėtų apsispręsti, ar ši diena tinkama intensyviai pasportuoti, o gal reikėtų šiek tiek atsipalaiduoti. Be to, bėgikai gali pasirengti savo kitoms didelėms lenktynėms su aukščiausios kokybės treniravimosi funkcijomis kaip „PacePro“, „Garmin“ treneris, kasdienės pasiūlytos treniruotės, ištvermė realiuoju laiku ir lenktynių įrankis.

„MARQ Golfer – Carbon Edition“

Tam, kad golfo žaidėjai galėtų geriau pasiruošti jų geriausiam kol kas raundui, į „MARQ Golfer – Carbon Edition“ įrašyta daugiau nei 43 000 krypčių iš viso pasaulio. Virtualusis pagalbininkas suteikia žaidėjams lazdos rekomendaciją pagal vėją, pakilimus ir jų smūgiavimo duomenis, o naujo smūgio sklaidos diagrama netrukus parodo, kokie pavojai gali ištikti žaidžiant su pasirinkta lazda. Patobulintos „PlaysLike“ atstumo funkcijos panaudojimas leidžia golfo žaidėjams sužinoti, kiek toli iš tiesų turi būti smūgis į duobutę, atsižvelgiant į pakilimų pakitimus ir aplinkos sąlygas.

Suplanuokite geriausią smūgį ir pažymėkite tai Žaliojo kontūro duomenimis; turėdami aktyvią „Garmin Golf“ programėlės narystę golfo žaidėjai gali pamatyti nuolydžio kryptį pasirinktuose aikštynuose savo rankiniuose laikrodžiuose. Be to, dabar golfo aikštynų žemėlapiuose, atsižvelgiant į aikštyno vietą, vaizduojami įvairūs biomai ir pateikiama papildoma informacija, pavyzdžiui, medžiai ir vežimėlių takai, kad golfo žaidėjai turėtų visiškai aiškų kiekvienos duobutės vaizdą.

„MARQ Commander – Carbon Edition“

Pagamintas bet kokiai misijai, „MARQ Commander – Carbon Edition“ siūlo nepastebimą dizainą ir turi daug specialių funkcijų, skirtų taktinėms operacijoms. Sukurtas naudoti dieną ir naktį, „MARQ Commander“ leidžia naudotojams keisti vaizdą ekranu, kuris gali būti perskaitomas su naktinio matymo akiniais. Nepastebimas režimas leidžia rankiniam laikrodžiui toliau veikti, bet sustabdo saugojimą ir bendrinimą naudotojo GPS padėtimi ir išjungia belaidį ryšį ir komunikaciją.

Jei kyla grėsmė saugumui, rankinio laikrodžio nužudymo jungiklis ištrina iš įrenginio visą naudotojo atmintį. Į kitas funkcijas įeina dviejų padėčių formatas, kuris tuo pačiu metu rodo dvi koordinačių sistemas tame pačiame ekrane, „Jumpmaster“, jau įrašyta taktinė veikla ir prognozuoti kelio taškai. Ore vykdomoms operacijoms į pažangios aviacijos funkcijas įeina tiesioginė navigacija, kuri leidžia naudotojams nuvykti tiesiai į vietą, kelio tašką arba artimiausią oro uostą, taip pat pranešimai apie orus iš NEXRAD, METARs ir TAFs.

Aukščiausios kokybės funkcijos visiems

Nesvarbu, kur kitas nuotykis nuves, „MARQ Carbon“ kolekcija specialiai sukurta su pranašiomis navigacijos, kūno rengybos ir bendravimo funkcijomis, kad padėtų praturtinti kiekvieną gyvenimo būdą. Šios funkcijos atrandamos kiekviename „MARQ Carbon“ kolekcijos leidime:

  • Navigacija: daugiakanalis GPS su SatIQ technologija, jau įrašyti „TopoActive“ Europos ir slidinėjimo kurortų žemėlapiai, iš taško į tašką navigacija, UltraTrac režimas, „Tracback“, „ClimbPro“ kopimo planuotojas ir „Outdoor Maps+“ (reikalinga papildoma prenumerata)
  • Sveikata ir kūno rengyba: ryto ataskaita, miego balas ir pažangus miego stebėjimas, visos dienos streso sekimas, pulso oksimetrija, patarėjas dėl laiko skirtumų ir „Body Battery“ energijos stebėjimas
  • Bendravimas: išmanieji pranešimai, „Garmin Pay“ bekontakčiai mokėjimai, incidento aptikimas ir pagalba, „LiveTrack“, įrengta muzikos laikmena, įdiegta „Connect IQ“ parduotuvė

Dabar galima įsigyti „MARQ Carbon“ kolekciją, kurios siūloma mažmeninė kaina prasideda nuo 2950,00 €.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas