„Garmin“ pristato savo pirmąjį gaminį, iš dalies pagamintą iš perdirbto vandenyno plastiko – „Descent G1 Solar – Ocean Edition“

Pranešimas spaudai

2023-12-03, 12:19

0 komentarų

„Garmin“ paskelbė apie „Descent G1 Solar – Ocean Edition“ – tvirtą laikrodžio tipo nardymo kompiuterį su funkcijomis, skirtomis tiek povandeniniams, tiek viršutiniams nuotykiams. Laikrodis sukurtas atsižvelgiant į aplinkosaugos atsakomybę, todėl 100 proc. plastiko, iš kurio pagamintas laikrodžio korpusas, apvadas ir mygtukai, yra iš perdirbto vandenynuose esančio plastiko.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Garmin“ pristato savo pirmąjį gaminį, iš dalies pagamintą iš perdirbto vandenyno plastiko – „Descent G1 Solar – Ocean Edition“

Be ekologiškos konstrukcijos, „Descent G1 Solar – Ocean Edition“ turi saulės baterijos įkrovimo lęšį, kuris leidžia narams ilgiau tyrinėti aplinką, nes nardymo režimu baterija veikia iki 25 valandų, o išmaniojo laikrodžio režimu – iki 124 dienų, kai įkraunama saulės baterija..

„Ocean Edition“ nereikia atskiro nardymo kompiuterio ir išmaniojo laikrodžio, jame yra populiarios „Garmin“ nardymo funkcijos, padedančios naudotojams maksimaliai išnaudoti nardymo patirtį, taip pat daugiafunkcės sporto ir išmaniosios funkcijos aktyviam gyvenimo būdui ne vandenyje.

„Didžiuojamės galėdami pristatyti pirmąjį savo gaminį, kurio dalys pagamintos iš perdirbto vandenynų plastiko. Kurdami „Descent G1 Solar – Ocean Edition“ naudojame medžiagas, kurios seniau kenkė vandenyno buveinėms, ir paverčiame jas dalimis, padedančiomis sukurti ekologišką nardymo kompiuterį, skirtą jam tyrinėti“, – Danas Bartelis, „Garmin“ pasaulinių pardavimų vartotojams viceprezidentas

Įtakos darymas per dizainą

„Mūsų darbuotojai daug laiko praleidžia viso pasaulio vandenynuose užsiimdami savo aistromis – žvejyba, nardymu, banglenčių sportu ir kt. Kai kurie taip pat skiria savo asmeninį laiką valydami aplink vandenį esančias teritorijas ir, tai darydami, pradėjo galvoti, kaip panaudoti plastikines medžiagas, kurios dažnai patenka į vandenyną. Po daugybės koncepcijų ir tyrimų idėja tapo aiški: vandenynams tyrinėti skirtas laikrodis, kuriam naudojamos perdirbtos medžiagos, kažkada turėjusios atsidurti vandenyne“, – Susan Lyman, „Garmin“ pasaulinės vartotojų rinkodaros viceprezidentė

Surinkus vandenynuose esantį plastiką aplink vandens telkinius, jis rūšiuojamas, valomas ir džiovinamas. Tada plastikas išlydomas į granuliuotą dervą, kuri sustiprinama stiklo pluoštu, ir siunčiama dažyti. Iš šios medžiagos formuojamas laikrodžio korpuso, apvado ir mygtukų pavidalas, o paskui jis įkomponuojamas į tvirtą, ekologišką nardymo kompiuterį, skirtą padėti naudotojams drąsiai nardyti.

Jūsų tyrinėjimams virš ir po vandeniu

Naujasis „Ocean Edition“, kuriame įdiegtos visos populiarios originaliojo „Descent G1 Solar“ funkcijos, pašalina poreikį narams turėti ir nardymo kompiuterį, ir išmanųjį laikrodį su funkcijomis, pritaikytomis gyvenimui sausumoje ir po vandeniu.

  • Gaukite įvairius nardymo režimus, skirtus vienoms arba kelioms dujoms (įskaitant „Nitrox“ ir „Trimix“ mišinius), tik baziniams rodmenims (Gauge), nardymui ir povandeninei medžioklei be kvėpavimo įrangos bei uždaro ciklo kvėpavimo aparatui (rebrizeriui).
  • Stebėkite panėrimo ir išnėrimo taškus vandens paviršiuje naudodami GPS imtuvą.
  • Išsaugokite net iki 200 nėrimų. Įkelkite, bendrinkite ir peržiūrėkite nėrimus programėlėje „Garmin Dive“.
  • Pritaikykite papildomus duomenų ekranus kiekvienam nardymo režimui.
  • Lengvai raskite kelią po vandeniu naudodamiesi integruotu 3 ašių kompasu.
  • Peržiūrėkite netoliese esančias potvynių ir atoslūgių sąlygas tiesiai iš laikrodžio.
  • Išlikite geros formos kitam nardymui, naudodami daugiau nei 30 integruotų sporto programų, atsigavimo patarėją, treniruočių būseną, kasdien siūlomas treniruotes ir visos dienos kvėpavimo stebėjimą.
  • Dėmesį skirkite protui ir kūnui. Jums padės miego rezultatų stebėjimas su pažangia miego stebėsena, ant riešo fiksuojamo širdies ritmo, „Body Battery“ energijos ir hidratacijos stebėjimas.
  • Palaikykite ryšį su išmaniaisiais pranešimais, „Garmin Pay“ bekontakčiais mokėjimais ir įvykių aptikimu bei pagalba2.

„Descent G1 Solar – Ocean Edition“ turi 45 mm sustiprinto polimero korpusą, įbrėžimams atsparų safyro lęšį ir lengvai įskaitomą nespalvotą ekraną. Jo atsparumo vandeniui kategorija yra 100 metrų, šis laikrodis yra išbandytas pagal JAV karinį atsparumo temperatūrai, smūgiams ir vandeniui standartą Nr. 810. „Ocean Edition“ yra tvirtas ir pasiruošęs nuotykiams tiek po vandeniu, tiek virš vandens. Galima užsisakyti jau dabar, tamsios ežero spalvos su dangaus mėlyna juostele. Siūloma mažmeninė kaina – 629,99 €.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas