„Garmin“ turi naujieną golfo mėgėjams: pristatyta speciali „Approach S70“ išmaniųjų laikrodžių serija

Pranešimas spaudai

2023-05-27, 07:25

0 komentarų

„Garmin“ pristato „Approach® S70“ seriją – naujausią „Garmin“ golfo išmaniųjų laikrodžių flagmaną, kurį galima įsigyti dviejų dydžių ir kuriame yra visi svarbiausi įrankiai ir tinkamumo funkcijos, padedančios kiekvienam golfo žaidėjui žaisti geriausią ir įvairiapusiškiausią žaidimą.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Garmin“ turi naujieną golfo mėgėjams: pristatyta speciali „Approach S70“ išmaniųjų laikrodžių serija

Abiejuose išmaniuosiuose laikrodžiuose yra itin ryškus ir lengvai įskaitomas (net saulės šviesoje) AMOLED jutiklinis ekranas, kuriame pateikiama išsami informacija apie 43 000 iš anksto užprogramuotų golfo aikštynų visame pasaulyje.

„Approach S70“ išmaniuosiuose laikrodžiuose, skirtuose nešioti golfo aikštyne ir už jo ribų, suderintas lengvas, stilingas dizainas, aukštos kokybės medžiagos, įskaitant keraminį rėmelį su įbrėžimams atspariu lęšiu, ir 1,2" arba 1,4" AMOLED ekranas. Ši išmaniųjų laikrodžių serija padės įvairaus lygio golfo žaidėjams patekti nuo pirmojo smūgio iki paskutinės duobutės.

Pažangus virtualus caddie įrankis rodo smūgio sklaidos duomenis ir rekomenduoja duobutės strategiją, pagrįstą įvairiais veiksniais, įskaitant istorinius smūgio duomenis, aukštį, vėjo greitį, kryptį ir kt. Abiejuose laikrodžiuose taip pat įdiegta patobulinta PlaysLike Distance funkcija su visiškai nauju įmontuotu barometru, teikiančiu informaciją apie vėją, temperatūrą ir oro slėgį prieš kitą dūžį.

Dėl ilgesnio „Approach S70“ serijos akumuliatoriaus veikimo laiko golfo žaidėjai galės žaisti daugiau raundų neįkraudami savo išmaniojo laikrodžio. Išmaniojo laikrodžio „Approach S70“ akumuliatorius veikia iki 16 dienų išmaniojo laikrodžio režimu ir iki 20 valandų naudojant GPS.

„Approach S70“ serija skirta žmonėms, kurie nori turėti visas priemones, reikalingas žaidimui tobulinti, įskaitant visas sveikatos stebėjimo, aktyvumo stebėjimo ir susijusias funkcijas, skirtas jų gyvenimui už golfo aikštyno ribų. Dabar golfo žaidėjai gali rinktis jiems tinkamą laikrodį neaukojant funkcionalumo, nes „Approach S70“ yra dviejų skirtingų dydžių,“ – sakė „Garmin“ pasaulinių pardavimų vartotojams viceprezidentas Danas Bartelis.

Įvairaus amžiaus ir įgūdžių lygio golfo žaidėjai įvertins Approach S70 serijos golfo lazdų savybes:

  • Patobulinti CourseView žemėlapiai: iš anksto įkelta daugiau kaip 43 000 spalvotų viso pasaulio golfo aikštynų CourseView žemėlapių.
  • Patobulintas Virtual Caddie: peržiūrėkite smūgio dispersijos duomenis ir gaukite tikslesnes rekomendacijas, pagrįstas įvairiais veiksniais.
  • Patobulintas PlaysLike Distance: pateikiamas analitinis skaičiavimas, kaip gali būti atliktas tam tikras smūgis, atsižvelgiant į golfo aikštyno geografiją (į kalną ar nuo kalno), vėją, temperatūrą ir oro slėgį.
  • Žaliojo kontūro duomenys: suplanuokite geriausią priartėjimo smūgį, remdamiesi palinkimo kryptimi ir atskirų aikštelių kietumu, kai esate prisijungę prie aktyvios „Garmin Golf™“ prenumeratos.
  • AutoShot žemėlapių analizatorius: suporuokite su Approach CT10 lazdos sekimo jutikliais, kad galėtumėte naudoti daugiau automatinio žaidimo sekimo galimybių.
  • Scorekeeper: stebėkite savo rato rezultatą po duobutę.

Naujoviškos funkcijos, gerinančios našumą

Su naujuoju Approach S70 golfo žaidėjai gali pagerinti lankstumą ir bendrą fizinę būklę naudodami iš anksto įkeltus profilius, skirtus jėgai, HIIT, jogai, bėgimui ir kt. Naudodamiesi „Garmin“ 24 valandų sveikatos stebėsenos rinkiniu turėsite visas priemones, kurių reikia, kad geriau suprastumėte savo bendrą savijautą, kontroliuotumėte savo kūną ir žaistumėte kokybiškiausią žaidimą – pataikytumėte kamuoliuką toliau, pataikytumėte į duobutę ir, svarbiausia, išvengtumėte traumų.

Širdies ritmo, širdies ritmo kintamumo būsenos, „Body Battery™“ energijos stebėsenos, pažangios miego kontrolės ir dar daugiau funkcijų – „Approach S70“ serija gali padėti golfo žaidėjams pasiekti geriausius rezultatus aikštelėje ir už jos ribų.

Approach S70 serija taip pat gali padėti golfo žaidėjams palaikyti puikią fizinę formą su individualiais „Garmin Coach“ treniruočių planais. Kiekvienas žaidėjas, naudodamasis „Garmin Connect™“ programėle, gali susikurti savo treniruočių programą su daugiau nei 1 600 atskirų pratimų. Golfo žaidėjai taip pat gali stebėti savo fizinio pasirengimo amžių ir įvertinti, ar jų kūnas treniruojasi ir reaguoja į amžių atitinkančias treniruotes.

„Garmin Approach S70“ ne tik suteikia golfo žaidėjams įrankius, kurių jiems reikia norint sėkmingai žaisti golfo aikštyne, bet taip pat turi daugybę funkcijų, skirtų gyvenimui už aikštyno ribų, pavyzdžiui, išmaniuosius pranešimus, Connect IQ™, „Garmin Pay™“ ir galimybę klausytis muzikos tiesiai iš išmaniojo laikrodžio, parsisiuntus ją iš Spotify, Amazon Music ar Deezer.

Dabar parduodamų Approach S70 serijos įrenginių rekomenduojama mažmeninė kaina prasideda nuo 699,99 eurų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas