„Google“ ketina pristatyti trečios kartos „Pixel Watch“ išmanųjį laikrodį: naujasis įrenginys gali būti gerokai didesnis nei ankstesni modeliai

Lukas Snarskis

2024-03-06, 15:01

0 komentarų

„Google“ jau seniai yra žymiai daugiau nei tik paieškos sistema ar skaitmeninių produktų kūrėja - pirmąjį savo pačios sukurtą telefoną kompanija išleido dar 2016-aisiais ir nuo to laiko sukelia vis didesnį šurmulį rinkoje, nuolat laukiančioje naujų produktų.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Google“ ketina pristatyti trečios kartos „Pixel Watch“ išmanųjį laikrodį: naujasis įrenginys gali būti gerokai didesnis nei ankstesni modeliai

Vienas iš ilgiausiai lauktų kompanijos fizinių produktų buvo „Google Pixel Watch“, kuris debiutavo dar 2022 metais. Pernai JAV bendrovė pristatė antros kartos modelį, o dabar jau kalbama ir apie naująjį „Pixel Watch 3“ išmanųjį laikrodį.

Remiantis naujausia informacija, naujos kartos „Google“ išmanusis laikrodis bus kiek didesnis nei jo pirmtakai. Ankstesni modeliai buvo 41 mm dydžio, o naujasis „Pixel Watch 3“ gali būti jau 45 mm. Negana to, šis modelis gali turėti didesnę bateriją, aprūpinta papildomais sensoriais ir, žinoma, didesniu ekranu.

Nors oficiali naujojo „Google“ laikrodžio išleidimo data dar nėra žinoma, tačiau šis įrenginys turėtų debiutuoti kartu su „Pixel Buds Pro 2“ belaidžiais ausinukais. Tai reiškia, jog bendrovė ketina atnaujinti dar 2022 metais išleistus „Pixel Buds Pro“.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas