„Huawei” poryt pristatys vaikišką laikrodį: turės 2 kameras, galės skambinti, kainuos mažiau nei €100

Ignas Petrikonis

2020-07-28, 09:27 (atnaujinta 2022-11-29, 01:57)

0 komentarų
„Huawei” poryt pristatys vaikišką laikrodį: turės 2 kameras, galės skambinti, kainuos mažiau nei €100

Remiantis šaltiniu Kinijoje populiariame „Weibo” socialiniame tinkle, liepos 30 dieną „Huawei” pristatys „Huawei Children’s Watch 4X” išmanųjį laikrodį, pasižymintį atnaujintu dizainu ir funkcijomis.

Įrašo autorius taip pat pasidalino įrenginio nuotrauka. Joje matome baltos spalvos variantą, kurio išvaizda primena tvirtus ir nuo aplinkos poveikio apsaugotus sportinius laikrodžius - bendrovė greičiausiai nenori rizikuoti, žinodama, kokie neatsargūs ir išdykę gali būti mažieji. Korpusas atsparus vandeniui iki 50 metrų gylio.

Įdomus aspektas - 2 kameros. Viena jų yra virš ekrano, o kita nukreipta 90 laipsnių kampu į priekį. Kam reikalingi net du jutikliai? Pirmasis skiras vaizdo skambučiams su tėvais, o antrasis gali būti aplinkos stebėjimui ir nustatymui, jei vaikui kyla pavojus.

Dešiniajame šone matome du raudonus mygtukus. Žodžiu „Home” paženklintas klavišas skirtas įjungimui ir grįžimui į pagrindinį ekraną, o „Fun” gali būti naudojamas aktyvuoti įvairioms funkcijoms. Kairėje „Huawei Children’s Watch 4X” pusėje įtaisytas SIM kortelės stalčiukas.

Pastarasis aspektas turbūt ir yra prietaiso ašis. SIM kortelė suteikia 4G internetą ir leidžia tėvams paskambinti vaikui bei nuolat gauti informaciją apie jo buvimo vietą. Prie to prisideda ir net 3 palydovų sistemos - „GPS”, „GLONASS” ir „Beidou”.

Apart komunikacijos su globėjais, „Huawei Children’s Watch 4X” suteiks ir įvairių pramogų vaikui. Tėvai laikrodyje galės įrašyti pasakų, kalbų mokymosi ir žaidimų programėlių. Taip pat bus galima sekti vaiko fizinį aktyvumą, kad jis pernelyg ilgai neužsisėdėtų prie kompiuterio.

Pasak šaltinio, „Huawei Children’s Watch 4X” Kinijoje debiutuos jau poryt (liepos 30 dieną), o jei remsimės pirmtako kaina - už jį turėtų būti prašoma maždaug 100 eurų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas