„Huawei“ ruošiasi pristatyti išmanųjį laikrodį, kuris bus kone identiška „Apple Watch“ kopija, jau žinomos ir pagrindinės įrenginio specifikacijos bei kaina

Lukas Snarskis

2024-05-01, 07:55

0 komentarų

Daugelis žmonių mano, kad bet koks neapvalus išmanusis laikrodis yra įkvėptas „Apple Watch“, neatsižvelgiant į tai, kiek artimas dizainas, išskyrus stačiakampio formą. Tačiau kai kurių gamintojų priimtus sprendimus būtų labai sunku paneigti.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Huawei“ ruošiasi pristatyti išmanųjį laikrodį, kuris bus kone identiška „Apple Watch“ kopija, jau žinomos ir pagrindinės įrenginio specifikacijos bei kaina

„Huawei“ jau artimiausiu metu ketina pristatyti „Watch Fit 3“ išmanųjį laikrodį, kuris yra ne tik stačiakampio formos, bet iš esmės atrodo lygiai taip pat kaip ir „Apple Watch“. Atskirti šį produktą nuo „Apple“ kuriamų laikrodžių turėtų būti misija neįmanoma.

Neseniai pasirodžiusi „Huawei Watch Fit 3“ nuotrauka atskleidžia kone identiškus dizaino sprendimus, o skirtumą surasti užtruktų net ir patiems akyliausiems. Žinoma, labai atidžiai įsižiūrėjus, metaliniai rėmeliai skiriasi, kaip ir ekrano apvadai.

Dabar aiškėja, jog naujasis „Huawei“ išmanusis laikrodis turės 1,82 colių įstrižainės OLED ekraną su 480 x 480 taškų raiška. Čia bus naudojamas aliuminio lydinio rėmelis, kuris gali būti juodos, baltos, auksinės arba rožinės spalvų. Laikrodžio svoris – 26 gramai.

„Huawei Watch Fit 3“ bus paprastesnis prietaisas nei apvalūs „Huawei“ laikrodžiai, kurių naujausi modeliai turi 32 GB atminties. Šis turės tik 4 GB. Jis palaikys „Bluetooth 5.2“ ryšį ir leis įrenginį susieti su „Android 8“, „iOS 13“ ar naujesnes operacinių sistemų versijas naudojančiais prietaisais.

Išmanusis laikrodis turės ir GPS imtuvą, o įmontuoti garsiakalbiai ir mikrofonas leis atlikti „Bluetooth“ skambučius. „Watch Fit 3“ bus įrengti įprasti širdies ritmo ir deguonies kiekio kraujyje jutikliai. Jis taip pat stebės jūsų miegą ir seks treniruotes su treniruočių planavimu ir profiliais, širdies ritmo zonomis, sudegintomis kalorijomis ir pan.

Įrenginio veikimą turėtų palaikyti 400 mAh talpos baterija, kurios pilno įkrovimo pakaks maždaug 10 dienų. „Huawei“ naujienos įkrovimas turėtų užtrukti maždaug 68 minutes.

Skelbiama, jog naujasis „Watch Fit 3“ variantas kainuos nuo 160 eurų, o jo pristatymas turėtų įvykti jau gegužės 7 dieną.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas