Į Europą atvyksta naujasis „Huawei“ išmanusis laikrodis: įspūdingomis savybėmis pasižymintis „Watch Ultimate“ bus parduodamas pigiau nei Kinijoje

Tomas Eidukevičius

2023-04-04, 08:30

0 komentarų

Kinijos technologijų bendrovė „Huawei“ neseniai surengė naujausių savo produktų pristatymo renginį, kurio metu pademonstravo gausybę naujų įrenginių. Visos kompanijos naujienos buvo pademonstruotos Kinijos rinkoje, o dabar viena iš jų atkeliauja ir į Europą.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Į Europą atvyksta naujasis „Huawei“ išmanusis laikrodis: įspūdingomis savybėmis pasižymintis „Watch Ultimate“ bus parduodamas pigiau nei Kinijoje

Dar visai neseniai, buvo pristatytas ir aukščiausios klasės išmanusis laikrodis, kuris bus žinomas kaip „Huawei Watch Ultimate“. Šis įrenginys kvalifikuojamas aukščiau nei „GT 3 Pro“ modelis, o taip pat pasiūlys ir atsparumą vandeniui iki 100 metrų gylyje, kas reiškia, kad jis gali būti naudojamas net ir profesionalių narų.

Dabar šis išmanusis laikrodis atkeliauja ir į Europą. Pranešama, jog pigiausias naujojo „Watch Ultimate“ modelis kainuos nuo 749 eurų, o už šią kainą bus galima įsigyti „Expedition Black“ versiją. „Voyage Blue“ variantas bus parduodamas už 899 eurus. Verta pastebėti, jog europiečiams siūlomos kainos yra žemesnės nei Kinijoje, kas yra ganėtinai neįprastas reiškinys. Deja, tačiau šios „Huawei“ naujienos Lietuvoje neišvysime.

Naujasis „Huawei Watch Ultimate“ turės didžiulį 1,5 colių įstrižainės LTPO AMOLED ekraną su atsinaujinimo dažniu tarp 1 ir 60 Hz. Išmanusis laikrodis veiks su 530 mAh talpos baterija, o „Huawei“ teigia, kad pilno įkrovimo turėtų pakakti 14 dienų naudojimosi. Tiesa, toks laikas žadamas esant įprastiniam naudojimui, o itin aktyviems vartotojams žadamos 8 dienos.

Išmanusis laikrodis pasiūlys ir belaidžio įkrovimo galimybę, o pilnas įkrovimas nuo 0 iki 100 proc. truks maždaug 60 minučių. „Huawei Watch Ultimate“ taip pat aprūpintas ir įprastiniais sensoriais - širdies ritmo, deguonies kraujyje ir EKG matavimams. Tačiau tai dar ne viskas.

Skelbiama, jog išmaniojo laikrodžio korpusas aprūpintas 16 vandeniui atsparių konstrukcijų, kas leis atlaikyti net ir ekstremalų giluminio vandens slėgį, o „Huawei“ netgi pritaikė įrenginiui ISO 22810 atsparumo vandeniui standartą ir EN13319 įrenginio įrangos standarto testus, kad būtų užtikrintas 24 valandų panardinimas į 110 metrų gylį.

„Huawei Watch Ultimate“ taip pat aprūpintas ir „Expedition“ režimu, kuris skirtas fiksuoti itin tikslią lokaciją, o taip pat padės nustatyti ir kelio taškus. Verta paminėti ir tai, jog laikrodis aprūpintas skysto metalo cirkonio pagrindu pagamintu korpusu. Įrenginio rėmelis yra keramikinis, o ekranui apsaugoti naudojamas safyro stiklas.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas