Lyg du vandens lašai: „Huawei“ ruošiasi pristatyti išmanųjį laikrodį, kuris bus kone identiška „Apple Watch“ kopija, bet su „Android“

Lukas Snarskis

2024-04-20, 17:55

0 komentarų

Daugelis žmonių mano, kad bet koks neapvalus išmanusis laikrodis yra įkvėptas „Apple Watch“, neatsižvelgiant į tai, kiek artimas dizainas, išskyrus stačiakampio formą. Tačiau kai kurių gamintojų priimtus sprendimus būtų labai sunku paneigti.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Lyg du vandens lašai: „Huawei“ ruošiasi pristatyti išmanųjį laikrodį, kuris bus kone identiška „Apple Watch“ kopija, bet su „Android“

„Huawei“ jau artimiausiu metu ketina pristatyti „Watch Fit 3“ išmanųjį laikrodį, kuris yra ne tik stačiakampio formos, bet iš esmės atrodo lygiai taip pat kaip ir „Apple Watch“. Atskirti šį produktą nuo „Apple“ kuriamų laikrodžių turėtų būti misija neįmanoma.

Neseniai pasirodžiusi „Huawei Watch Fit 3“ nuotrauka atskleidžia kone identiškus dizaino sprendimus, o skirtumą surasti užtruktų net ir patiems akyliausiems. Žinoma, labai atidžiai įsižiūrėjus, metaliniai rėmeliai skiriasi, kaip ir ekrano apvadai.

Tačiau ar reikėjo mygtuko, kuris atrodo kaip „Apple“ naudojama karūnėlė, dėti lygiai toje pačioje vietoje, kaip ir „Apple Watch“ laikrodyje? Kitas mygtukas taip pat yra tiksliai toje vietoje, kur jis būtų „Apple“ kuriamuose produktuose.

Korpuso forma yra ne tiek „įkvėpta“, kiek praktiškai identiška, kaip ir kampų išlenkimas. Taigi, jei visada norėjote įrenginio, kuris atrodo kaip „Apple“ išmanusis laikrodis, bet norite naudoti „Android“ telefoną – panašu, jog „Huawei“ ketina pasirūpinti tuo.

„Huawei Watch Fit 3“ suteiks jums unikalią galimybę, o šio išmaniojo laikrodžio debiutas jau turėtų įvykti jau artimiausiu metu. Tiesa, tiksli data kol kas nėra žinoma.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas