„Motorola“ pristatė naują išmanųjį laikrodį: naujasis „Moto Watch 40“ pasiūlys dėmesio vertas savybes ir puikią bateriją už 60 eurų

Lukas Snarskis

2024-02-15, 16:30

0 komentarų

Išmaniosios technologijos yra neatsiejama mūsų kasdienybės dalis, ypač sparčioje šiuolaikinėje aplinkoje. Ar ieškote būdų, kaip nepaklysti kelionių metu? Galbūt norite pagerinti asmeninius sportinius rezultatus ar tiesiog klausytis mėgstamos muzikos neišsitraukdami savo išmaniojo telefono?

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Motorola“ pristatė naują išmanųjį laikrodį: naujasis „Moto Watch 40“ pasiūlys dėmesio vertas savybes ir puikią bateriją už 60 eurų

Technologijų kompanija „Motorola“ neseniai pristatė naują išmanųjį laikrodį – tai „Moto Watch 40“. Naujasis produktas yra šiek tiek panašus į praėjusių metų gegužę debiutavusį „Watch 70“ modelį, tačiau naujasis variantas yra kiek kompaktiškesnis.

Naujasis „Moto Watch 40“ laikrodis aprūpintas 1,57 colių įstrižainės LCD ekranu, o pirkėjai galės rinktis iš daugiau nei 85 skirtingų ekrano dizainų. Kaip galima matyti iš nuotraukų, šio įrenginio korpusas yra stačiakampio formos.

Pranešama, jog išmanusis laikrodis turi cinko lydinio korpusą, keičiamą silikoninį dirželį ir yra pasižymi atsparumo dulkėms ir vandeniui savybėms, ką liudija IP67 sertifikatas. „Moto Watch 40“ veiks su „Moto Watch OS“ operacine sistema, tačiau nors iš savo telefono ir gausite įvairius pranešimus, tačiau į juos atsakyti negalėsite.

Išmanusis laikrodis taip pat aprūpintas visą parą veikiančiu So02 jutikliu, pasiūlys ir miego bei streso lygio stebėjimo galimybę. „Motorola“ naujiena taip pat yra suderinama su „Google Fit“ programėle, kas leis stebėti svarbiausią informaciją.

„Moto Watch 40“ modelio veikimą palaikys 240 mAh talpos baterija, o gamintojo teigimu, pilno įkrovimo turėtų pakakti iki 10 dienų. Žinoma, reikėtų nepamiršti, kad viskas priklauso nuo jūsų naudojimosi įpročių. Išmanusis laikrodis taip pat palaiko ir greito įkrovimo galimybę, kas leis šį įrenginį įkrauti per 25 minutes.

Skelbiama, kad šis laikrodis bus prieinamas juodos ir rožinės spalvų, o jo kaina sieks maždaug 60 eurų. Tiesa, ar jis bus prieinamas europiečiams – kol kas nėra žinoma.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas