Netrukus debiutuos naujoji „Huawei Band 9“ išmanioji apyrankė: aiškėja pagrindinės įrenginio savybės bei galima jo kaina

Lukas Snarskis

2024-03-18, 07:15

0 komentarų

Kinijos technologijų milžinė „Huawei“ pastaruoju metu išgyvena ne pačius geriausius laikus, ypatingai žvelgiant į išmaniųjų telefonų departamentą. Tačiau nepaisant įvairiausių sankcijų, bendrovė ir toliau kuria naujus produktus.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Netrukus debiutuos naujoji „Huawei Band 9“ išmanioji apyrankė: aiškėja pagrindinės įrenginio savybės bei galima jo kaina

„Huawei“ prieš beveik metus pristatė „Band 8“ išmaniąją apyrankę, o jau dabar ruošiasi atnaujinto modelio pristatymui. Apie tai jau skelbia gamintojo atstovai, o naujojo įrenginio galime sulaukti kartu su „FreeLace Pro 2“ ausinėmis.

Internete jau pasirodė ir „Huawei Band 9“ nuotraukos ir akivaizdu, kad didelių pokyčių neišvysime, kas jau tapo įprasta. Verta prisiminti, jog pernai debiutavusi „Band 8“ taip pat nelabai skyrėsi nuo savo pirmtako.

Tikėtina, jog „Band 9“ modelis turės 1,47 colių įstrižainės AMOLED ekraną su 368 x 194 taškų raiška. Šios išmaniosios apyrankės veikimą turėtų palaikyti 180 mAh talpos baterija. „Huawei“ šį įrenginį aprūpins ir 5 ATM atsparumo vandeniu savybėmis, „Bluetooth“ ir „Wi-Fi“ ryšiais.

„Huawei Band 9“ turėtų pasiūlyti naujus spalvinius pasirinkimus. Neoficialiais duomenimis, išmanioji apyrankė bus parduodama juodos, mėlynos, baltos, geltonos ir rožinės spalvų. Taip pat bus galima įsigyti naujų dirželių, įskaitant tekstilinį dirželį, kuris atkeliaus kartu su mėlynu „Band 9“ variantu.

„Huawei“ teigimu, naujoji apyrankė pasiūlys „naują erą riešo aksesuarų madoje ir miego funkcijų patobulinimus“. Kaip bebūtų, kokie funkciniai pakeitimai planuojami – nėra žinoma.

Deja, tačiau kol kas nėra žinoma kada debiutuos „Huawei Band 9“. Kaip bebūtų, tikėtina, jog naujasis modelis kainuos maždaug 59 eurus.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas