Norėjote pigesnio „Huawei Watch GT2”? Paaiškėjo „Honor Magic 2” pristatymo data

Ignas Petrikonis

2019-11-20, 01:00 (atnaujinta 2022-12-04, 11:44)

0 komentarų
Norėjote pigesnio „Huawei Watch GT2”? Paaiškėjo „Honor Magic 2” pristatymo data

„Honor”, dukterinė „Huawei” kompanija, oficialiai patvirtino pristatysianti „Honor Watch Magic 2” išmanųjį laikrodį lapkričio 26 dieną Kinijoje. Kartu su pristatymo data, gamintojas pasidalijo ir keletu naujojo produkto nuotraukų.

Kitaip nei pirmtakas, „Honor Watch Magic 2” pasižymės plonu rėmeliu, kuris praktiškai yra viename lygyje su ekranu. Šįkar laikrodžio korpusas praktiškai vienspalvis, jei atmestume raudonos spalvos akcentą ant vieno iš šoninių mygtukų. Labai tikėtina, jog nuotraukose matome tik vieną įrenginio versijų - greičiausiai vartotojas galės rinktis bent iš kelių skirtingų spalvų kombinacijų. Apyrankė tęsia pirmojo „Honor Watch Magic” tradicijas ir yra pagaminta iš silikono, tačiau neturi praeitais metais matytų raudonos spalvos akcentų.

Bent jau iš to, ką matome paveikslėliuose, „Honor Watch Magic 2” atrodo kur kas moderniau ir prabangiau nei pirmasis nedrąsus kompanijos žingsnis į laikrodžių rinką. Deja, kol kas neatskleidžiamos jokios prietaiso specifikacijos, tačiau žinant faktą, jog „Honor Watch Magic” iš techninės pusės beveik nesiskyrė nuo pirmojo „Huawei Watch GT”, praktiškai neabejojame, kad šįkart taip pat bus nueita pramintu keliu ir pasiskolintos visos „Watch GT2” naujovės.

Apie kainą vėlgi nieko konkretaus pasakyti negalime, tačiau ji turėtų būti šiek tiek mažesnė nei analogiško „Huawei” produkto.

Na, o laukiantiems „Honor Watch Magic 2” pristatymo, rekomenduojame perskaityti mūsų „Huawei Watch GT2” apžvalgą (ją rasite čia), o nenorintiems išlaidauti - siūlome užmesti akį į pirmojo „Honor Watch Magic” apžvalgą (spauskite čia).

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas