„Oppo“ ketina pristatyti naują išmanųjį laikrodį: jau netrukus debiutuos naujasis „Watch X“ modelis, paaiškėjo, kada įvyks pristatymas

Lukas Snarskis

2024-02-27, 09:01

0 komentarų

Dar 2019 metų pabaigoje „Oppo” surengė renginį, kuriame užsiminė apie būsimą išmaniojo laikrodžio ir visiškai belaidžių ausinių pristatymą. Nuo tos dienos Kinijos kompanijos vadovai pademonstravo ne vieną tokį įrenginį, o dabar ruošiasi ir dar vienos naujienos pristatymui.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Oppo“ ketina pristatyti naują išmanųjį laikrodį: jau netrukus debiutuos naujasis „Watch X“ modelis, paaiškėjo, kada įvyks pristatymas

Kinijos technologijų bendrovė „Oppo“ ruošiasi pristatyti naująjį „Oppo Watch X“ išmanųjį laikrodį, o dabar paaiškėjo ir kada įvyks oficialus jo pristatymas. Kompanijos atstovai atskleidė, jog oficiali spaudos konferencija bus surengta jau vasario 29 dieną, kada ir debiutuos ši naujiena.

Nesunku pastebėti, jog „Oppo“ išmanusis laikrodis yra itin panašus į „OnePlus Watch 2“. Jau žinomos ir pagrindinės „Watch X“ varianto specifikacijos.

Naujasis „Oppo Watch X“ turėtų būti aprūpintas 1,43 colių įstrižainės OLED ekranu su 466 x 466 taškų raiška. Išmaniojo laikrodžio veikimu rūpinsis „Qualcomm Snapdragon W5 Gen 1“ procesorius, o šis modelis pirkėjus pasieks su „Wear OS 4“ operacine sistema.

Neoficialiais duomenimis, „Watch X“ bus parduodamas juodos bei rudos spalvų. Išmanusis laikrodis turės apvalų ekraną su metaliniu korpusu, o šoninėje briaunoje rasime ir valdymui skirtus mygtukus. „Oppo“ kol kas yra pateikę vos keletą šio įrenginio nuotraukų, o daugiau informacijos paaiškės jau netrukus.

Kaip jau minėjome, naujasis „Oppo“ išmanusis laikrodis bus pristatytas vasario 29 dieną, o visą naujausią informaciją, kaip ir įprasta, rasite mūsų portale.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas