„Oppo“ pristatė naująjį „Watch X“ išmanųjį laikrodį: nors įrenginys ir visiškai naujas, tačiau jo savybės ir dizainas jau kažkur matyti

Lukas Snarskis

2024-03-04, 10:31

0 komentarų

Dar 2019 metų pabaigoje „Oppo” surengė renginį, kuriame užsiminė apie būsimą išmaniojo laikrodžio ir visiškai belaidžių ausinių pristatymą. Nuo tos dienos Kinijos kompanijos vadovai pademonstravo ne vieną tokį įrenginį.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Oppo“ pristatė naująjį „Watch X“ išmanųjį laikrodį: nors įrenginys ir visiškai naujas, tačiau jo savybės ir dizainas jau kažkur matyti

Kinijos technologijų bendrovė jau kuris laikas ruošėsi naujojo „Oppo Watch X“ išmaniojo laikrodžio pristatymo, o neseniai jis buvo pademonstruotas ir oficialiai. Paaiškėjo, jog šis įrenginys yra kone identiškas kaip ir neseniai debiutavęs „OnePlus Watch 2“ modelis.

Naujasis „Oppo Watch X“ aprūpintas 1,43 colių įstrižainės OLED ekranu su 466 x 466 taškų raiška. Išmaniojo laikrodžio veikimu rūpinsis „Qualcomm Snapdragon W5 Gen 1“ procesorius, o šis modelis pirkėjus pasieks su „Wear OS 4“ operacine sistema.

Išmaniojo laikrodžio veikimą palaikys 500 mAh talpos baterija, o „Oppo“ atstovai patikino, kad tokio akumuliatoriaus užteks maždaug 100 valandų naudojimosi. Naudojant energijos taupymo režimą pilno įkrovimo pakaks maždaug 12 dienų. Verta paminėti ir tai, jog pilnas įkrovimas truks maždaug valandą.

Naujasis „Oppo“ laikrodis taip pat turi dviejų dažnių GPS, Wi-Fi, „Bluetooth“ ir NFC palaikymą. „Watch X“ aprūpintas ir IP68 ir 5ATM atsparumo sertifikatams, kas rodo, jog šis įrenginys nebijo vandens. Negana to, jis įveikė ir 16 MIL-STD-810H patvarumo testų.

„Oppo Watch X“ pirkėjams bus prieinamas juodos ir rudos spalvų, o jo kaina sieks maždaug 273 eurus. Tiesa, ar šis modelis pasirodys Europoje – kol kas nėra žinoma.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas