Pamirškite išsikraunančią išmaniojo laikrodžio bateriją: „Garmin“ pristatė naująjį „Instinct 2X Solar“, kuris pasiūlys išskirtines galimybes

„Garmin“ pristato naująjį „Instinct® 2X Solar“, kuris yra puikus populiariosios patvarių, specialiai sukurtų išmaniųjų laikrodžių „Instinct 2“ šeimos papildymas. „Instinct 2X Solar“ ir „Instinct 2X Solar – Tactical Edition“ sukurti taip, kad veiktų ekstremaliomis aplinkos sąlygomis.

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
Pamirškite išsikraunančią išmaniojo laikrodžio bateriją: „Garmin“ pristatė naująjį „Instinct 2X Solar“, kuris pasiūlys išskirtines galimybes

Jo lengvai skaitomas ekranas įmontuotas į 50 mm sustiprinto pluošto polimerinį korpusą. Naujieji išmanieji laikrodžiai yra didesni, įkraunami saulės energija, pagaminti pagal karinius standartus su lengvai skaitomu didelės raiškos ekranu, begaliniu baterijos veikimo laiku ir LED blykste.

Išmanieji laikrodžiai pagaminti pagal JAV karinius standartus, kad užtikrintų atsparumą šilumos smūgiui, vandeniui ir smūgiams. Abiejų naujųjų Instinct serijos laikrodžių atsparumas vandeniui yra iki 10 ATM, jų „Power Glass™“ lęšis yra chemiškai sustiprintas ir atsparus įbrėžimams. Taip pailginamas baterijos veikimo laikas, nes šie laikrodžiai pagamina 50 % daugiau energijos nei standartinis „Instinct 2“ saulės laikrodis.

Saulės įkrovimas užtikrina neribotą baterijos veikimo laiką išmaniojo telefono režimu, todėl naudotojai gali ilgiau daryti tai, kas jiems patinka, ir nesijaudinti dėl laikrodžio įkrovimo.

„Mūsų naujausias „Instinct 2“ serijos priedas yra drąsus, specialiai sukurtas GPS išmanusis laikrodis, pasiruošęs padėti įveikti sudėtingas sąlygas, tačiau pakankamai lankstus, kad padėtų siekti kasdienių sveikatos ir geros savijautos tikslų. Jo ypatingas stilius pritaikytas Jūsų gyvenimui, nesvarbu, ar tai nuotykiai gamtoje, laikas sporto salėje, savaitgalių iškylos kartu su šeima ar visi trys dalykai kartu. Su neribotu baterijos veikimo laiku ir įmontuota daugiafunkce blykste galite susitelkti ties atliekama užduotimi, nesijaudindami dėl to, kad laikrodį vėl reikės įkrauti“, – „Garmin“ visuotinio vartojimo prekių pardavimo viceprezidentas Denas Bartelas.

„Instinct 2X Solar“ taip pat siūlo integruotą kintamo intensyvumo LED blykstę. Įrengiant stovyklą ar bėgiojant tamsoje, raudona arba reguliuojama balta šviesa apšvies vietovę, kad būtų geriau matoma ir būtų geriau suvokiama situacija. Stroboskopo režimu šviesa susiderins su bėgimo režimu ir keisis balta ir raudona šviesa, kad Jūs būtumėt matomi ir užtikrintai žengtumėte kiekvieną žingsnį.

Naujoviški prietaisai, skirti išlikti sveikiems ir palaikyti ryšį su kitais

  • „Instinct 2X Solar“ siūlo visas reikalingas ir pageidaujamas funkcijas ir duomenis, kad jomis naudodamasis laikrodžio nešiotojas galėtų pasiekti savo gero savijautos, fizinės parengties ir gyvenimo būdo tikslus bei drąsiai leistis į nuotykius gamtoje.
  • Stebėkite savo kūno rodiklius, naudodamiesi paros sveikatos ir geros savijautos stebėjimo funkcija, įskaitant pagal riešą stebimo širdies plakimo greičio, miego, kvėpavimo stebėjimo, „Pulse Ox“ ir daug kitų funkcijų.
  • Naudokitės integruotomis sporto programomis bėgimui, važinėjimui dviračiu, jėgos treniruotėms ir kt. bei VO2 max ir kitomis treniruočių funkcijomis.
  • Sužinokite daugiau apie bendrą sveikatą, treniruotes ir sveikimą (pasinaudoję širdies plakimo greičio kintamumu miegant), remiantis „Garmin Firstbeat Analytics™“ komandos sukurta technologija.
  • Naujas kelių juostų GNSS palaikymas užtikrina tikslesnį padėties nustatymą.
  • Naudodamiesi į 3 ašių korpusą integruotais jutikliais ir barometriniu aukščiamačiu niekada nepasiklysite žygiuose gamtoje.
  • Raskite kelią atgal, naudodamiesi „TracBack®“ maršruto parinkimo funkcija. Ji padeda rasti tą patį maršrutą atgal į pradinį tašką.
  • Palaikykite ryšį naudodamiesi išmaniaisiais pranešimais, „Garmin Pay“ bekontakčiais mokėjimais ir „Connect IQ™“ programos integracija.

Naujos veiklos ir funkcijos

„Instinct 2X Solar“ – pirmasis išmanusis laikrodis, siūlantis kliūčių ruožo lenktynes kaip veiklą, apimančią bėgimo segmentus ir įvairių tipų kliūtis. Ši veikla leis sportininkams rankiniu būdu registruoti kliūčių pasiskirstymą, o kai kliūtys bus pažymėtos pirmajam ratui, jos bus automatiškai sekamos likusius ratus. Kliūčių ruožo veikla apims bėgimų skaičių konkrečioje trasoje, bėgimo laikus, kliūčių skaičių, prie kiekvienos kliūties praleistą laiką, bėgimo metriką bėgimo paskirstymui (atstumas, tempas, kadencija, žingsnio ilgis ir pan.), aukščio profilį, širdies ritmą ir atstumą.

„Instinct 2X Solar – Tactical Edition“ siūlo taktinėms operacijoms būdingas funkcijas, tokias kaip Jumpmaster ir iš anksto įdiegtas taktines veiklas, projektuotus kelio taškus, dviejų padėčių GPS formatavimą ir nakties matomumo suderinamumą. Naudotojai taip pat gali įjungti Stealth Mode režimą, kuris neleidžia dalytis GPS vieta ir išjungia belaidį ryšį. Slaptajame režime GPS buvimo vieta matoma laikrodžio ciferblate, bet neišsaugoma įrenginio atmintyje ir nebendrinama.

Keliui rodyti naktinių operacijų metu „Instinct 2X Solar – Tactical Edition“ LED žibintuvėlis dega balta arba mėlyna šviesa. Naudotojams žalia šviesa bus naudinga natūraliam akių nakties matomumui išsaugoti.

Dabar siūlomo „Instinct 2X Solar“ rekomenduojama mažmeninė kaina yra 449,99 EUR, o „Instinct 2X Solar – Tactical Edition“ – 499,99 EUR.

Tai yra pranešimas spaudai, o jo turinys nebūtinai atitinka redakcijos nuomonę, požiūrį ar įsitikinimus. Už pranešimo turinį mūsų portalo administracija neatsako.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas