„Redmi“ pristatė naują išmanųjį laikrodį: „Redmi Watch 3“ pasiūlys daugybę sporto režimų, atsparumą vandeniui ir puikią bateriją

Tomas Eidukevičius

2023-03-24, 07:35

0 komentarų

Kinijos milžinė „Xiaomi“ kasmet išleidžia daugybę įvairių išmaniųjų telefonų, o kai kurie jų parduodami pasitelkiant dukterines kompanijas. Lietuviai puikiai žino tokius vardus kaip „Poco“ ar „Redmi“. Būtent pastaroji dar visai neseniai pristatė „Note 12“ seriją, kuri vakar debiutavo ir Europoje.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Redmi“ pristatė naują išmanųjį laikrodį: „Redmi Watch 3“ pasiūlys daugybę sporto režimų, atsparumą vandeniui ir puikią bateriją

„Redmi“ vadovų surengtos spaudos konferencijos metu buvo pristatyti ne tik „Redmi Note 12“ serijos telefonai, kurie skirti Europos rinkai, bet ir naujas išmanusis laikrodis. Naujasis „Redmi Watch 3“ pasiūlys ne tik daugybę sporto ir sveikatingumo režimų, bet ir patobulintą ekraną.

Naujasis „Redmi Watch 3“ aprūpintas 1,75 colių įstrižainės AMOLED ekranu. Nesunku pastebėti, jog šio laikrodžio dizainas yra panašus į „Apple“ kuriamų produktų, tačiau šio modelio kampai yra kiek labiau užapvalinti, o briaunos – kiek plokštesnės.

Išmanusis laikrodis taip pat pasižymi 5ATM atsparumui vandeniui pagal ISO 2281:2010 standartą. „Redmi Watch 3“ taip pat pasiūlys net 121 sporto režimą, o šeši iš jų gali būti atpažinti automatiškai. Šis įrenginys taip pat turi širdies ritmo, miego ar deguonies kiekio kraujyje stebėjimo galimybes.

Nors „Redmi“ atstovai ir nepaskelbė kokios talpos baterija aprūpintas šis modelis, tačiau teigiama, kad pilno įkrovimo turėtų pakakti 12 dienų tipinio naudojimosi. Žinoma, tai ganėtinai abstrakti sąvoka, todėl šis skaičius pasako ko galima tikėtis, o ne kaip bus išties.

„Redmi Watch 3“ pirkėjams pasiūlys ir daugybę ekrano dizainų, kurių bus galima rasti daugiau nei 200, o pats laikrodis taip pat turės keletą spalvinių opcijų. Skelbiama, kad išmaniojo laikrodžio kaina sieks 199 eurus.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas