„Samsung Galaxy Watch7 Pro“ laikrodis gali nustebinti daugelį: turės ne tik talpią bateriją, bet ir dešimtmetį nematytas formas

Lukas Snarskis

2024-04-04, 07:15

0 komentarų

Pietų Korėjos milžinė „Samsung“ kuria ne tik „Galaxy“ serijos išmaniuosius telefonus, tačiau su jais debiutuoja ir nauji laikrodžiai. Dar šiemet galime sulaukti ir keleto naujų modelių, o jų pristatymo laukiama dar šią vasarą.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Samsung Galaxy Watch7 Pro“ laikrodis gali nustebinti daugelį: turės ne tik talpią bateriją, bet ir dešimtmetį nematytas formas

Liepos mėnesį daugelis tikisi išvysti naujus „Samsung“ išmaniuosius laikrodžius, kurie bus aprūpinti nauju 3 nm architektūrą naudojančiu mikroschemų rinkiniu. Dabar aiškėja ir daugiau informacijos apie „Galaxy Watch 7“ serijos produktus.

Pietų Korėjos reguliavimo institucijos sertifikavo „EB-BL705ABY“ akumuliatorių, kurio talpa yra 578 mAh ir kuris, be abejo, bus naudojamas būsimame išmaniajame laikrodyje. Palyginimui, tai yra šiek tiek daugiau nei „Galaxy Watch5 Pro“ modelio, kurio talpa yra 573 mAh, o tipinė talpa - 590 mAh.

Nors oficialaus patvirtinimo ir nėra, tačiau tai gali būti naujajam „Samsung Galaxy Watch7 Pro“ išmaniajam laikrodžiui skirta baterija. Remiantis naujausia informacija, Pietų Korėjos milžinė šiemet turėtų pristatyti tris skirtingus modelius, o tarp jų ir klasikinis, ir „Pro“ variantas.

Negana to, vienas iš naujųjų „Samsung“ išmaniųjų laikrodžių bus stačiakampio formos, ko bendrovės asortimente nematėme jau dešimtmetį. Paskutinį kartą tokios formos produktas buvo pasiūlytas 2014 metais, kuomet debiutavo „Gear Live“ modelis.

Tikėtina, kad tokią formą galėtų įgauti „Galaxy Watch7“ arba „Galaxy Watch7 Pro“ variantas, o būtent pastarasis modelis yra realiausias kandidatas. „EB-BL705ABY“ baterija, kuri bus naudojama šiame laikrodyje, yra stačiakampio formos, kas būtų puikus sprendimas, analogiškos formos produkte.

Priminsime, jog anksčiau buvo pasirodę pranešimų, kad „Samsung Galaxy Watch 7“ serijos įrenginiai veikiausiai turės dvigubai daugiau vidinės atminties. Jeigu ankstesni modeliai siūlė 16 GB, tai šiemet pasirodantys išmanieji laikrodžiai turės jau 32 GB. Tai, žinoma leis išsaugoti daugiau programėlių ar muzikos, kurią bus galima klausyti neturint prieigos prie interneto.

„Samsung Galaxy Watch 7“ serijos produktai greičiausiai veiks su „Wear OS“ operacine sistema ir naudos „One UI Watch“ vartotojo sąsają bei pasiūlys nemažai naujovių. Deja, tačiau kol kas nėra pateikiama jokios papildomos informacijos.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas