„Samsung“ ketina pristatyti pigesnį išmanųjį laikrodį: šią vasarą turėtume išvysti „Galaxy Watch4 (2024)“ variantą

Lukas Snarskis

2024-04-08, 16:35

0 komentarų

Kalbos apie „Galaxy FE“ serijos išmaniuosius telefonus pernai sklido itin dažnai, o dar prieš pristatant naujus įrenginius buvo kalbama apie šios linijos nutraukimą. Kaip bebūtų, tokios kalbos nepasitvirtino, o dabar aiškėja ir pirmosios detalės apie „Samsung Galaxy S24 FE“.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Samsung“ ketina pristatyti pigesnį išmanųjį laikrodį: šią vasarą turėtume išvysti „Galaxy Watch4 (2024)“ variantą

„Samsung“ jau ruošia naująjį „Galaxy S24 FE“ modelį, o jo pristatymas turėtų įvykti šią vasarą. Tačiau tai ne vienintelis „Galaxy FE“ serijos produktas, kuris bus pristatytas šiemet. Pietų Korėjos milžinė planuoja išleisti ir pigesnį išmanųjį laikrodį.

Pirmieji pranešimai apie pigesnį „Samsung“ išmanųjį laikrodį pasirodė dar praėjusią savaitę ir tuomet buvo teigiama, kad šis modelis bus žinomas „Galaxy Watch FE“ pavadinimu. Tačiau dabar aiškėja, jog šis įrenginys bus parduodamas kaip „Samsung Galaxy Watch4 (2024)“.

Remiantis naujausia informacija, šio laikrodžio specifikacijos bus panašios į „Galaxy Watch4“, kuris debiutavo dar 2021 metais. Naudojant kelerių metų senumo komponentus leis sumažinti gamybos išlaidas, o tuo pačiu ir pasiūlyti žemesnę įrenginio kainą.

Ar „Samsung“ planuoja atlikti kažkokius didesnius pakeitimus – kol kas informacijos nėra. Šiuo metu yra žinoma tik tai, kad šis įrenginys bus prieinamas ir Europoje, o tai reiškia, kad jį galės įsigyti ir lietuviai.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas