Atsparumas vandeniui, dulkėms ir net ugniai, milžiniškas ekranas ir kosminės talpos baterija: dabar tokią planšetę galima įsigyti už mažiau nei 225 eurus, nepraleiskite progos!

Partnerio turinys

2024-03-23, 16:35

0 komentarų

Nesunaikinami (angl. rugged) išmanieji telefonai – menka naujiena, tačiau ar teko kada matyti analogiškomis savybėmis aprūpintą planšetę? Būtent tokį įrenginį neseniai pristatė Kinijos bendrovė „Oukitel“.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Atsparumas vandeniui, dulkėms ir net ugniai, milžiniškas ekranas ir kosminės talpos baterija: dabar tokią planšetę galima įsigyti už mažiau nei 225 eurus, nepraleiskite progos!

„Oukitel“ kasmet pristato nemažai skirtingų įrenginių, o daugelis jų aprūpinti išskirtinėmis atsparumo savybėmis. Dar sausio mėnesį buvo pademonstruota „OT8“ planšetė, o neseniai buvo pristatytas ir „Oukitel RT8“ variantas.

Įspūdingomis atsparumo savybėmis, didžiuliu ekranu ir milžiniškos talpos baterija aprūpintas modelis dabar parduodamas „Gshopper“ internetinėje parduotuvėje. „Oukitel RT8“ dabar galima įsigyti tik už 224,06 eurus, o norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia.

Tiesa, norėdami gauti šią nuolaidą, prieš atsiskaitant nepamirškite nurodyti nuolaidos kodo gshopperOukitel. Žemiau rasite ir daugiau informacijos apie šią itin atsparią planšetę.

Oukitel RT8 Rugged Tablet 11-Inch 2K Display 20000mAh Battery 48MP Sony Camera

Oukitel RT8 Rugged Tablet 11-Inch 2K Display 20000mAh Battery 48MP Sony Camera

Kaina: 224.06€

Pasiūlymas nebegalioja

Naujoji planšetė veikia su „MediaTek Helio G99“ aštuonių branduolių procesoriumi bei turės 6 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB vidinės atminties, kurią galima praplėsti atminties kortele iki 1 TB. „Oukitel“ į šią planšetė įdiegs „Android 13“ operacinės sistemos versiją. Čia taip pat rasime ir dvigubus garsiakalbius.

Planšetės priekinėje dalyje įmontuotas 11 colių įstrižainės ekranas su 2K raiška. Čia naudojama panelė, kuri pasiūlys maksimalų 500 nitų ryškumą. Negana to, šis įrenginys aprūpintas ne tik IP68/IP69K saugumo sertifikatais, kas rodo prietaiso atsparumą dulkėms ir vandeniui, bet turi ir MIL-STD-810H sertifikatą, kas liudija apie didžiulį atsparumą smūgiams ar kitiems aplinkos veiksniams.

Vienas didžiausių naujosios „Oukitel“ planšetės privalumų – įspūdingos talpos baterija. Čia naudojamas net 20 000 mAh talpos akumuliatorius su 33W įkrovimo galimybe. Gamintojo teigimu, pilno įkrovimo pakaks itin ilgoms žaidimų sesijoms, kurios gali trukti iki 24 valandų. Budėjimo režimu ši planšetė veiks net 90 dienų.

„Oukitel RT8“ planšetė nugarėlėje turi tris kameras, o pagrindinė jų bus aprūpinta 48 MP raiškos vaizdo jutikliu. Greta pagrindinio sensoriaus – 20 MP naktinio matymo kamera bei 5 MP makro objektyvas. Priekinėje planšetės dalyje rasime 32 MP asmenukių kamera. Negana to, šis įrenginys turės ir odinį dirželį, kas padės patogiau nešioti šį prietaisą.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas