Fantastiška planšetė už itin žemą kainą: dabar puiki proga įsigyti neseniai debiutavusią „Redmi“ planšetę, kuri parduodama už specialią kainą

Partnerio turinys

2024-03-28, 07:55

0 komentarų

Kinijos kompanija „Xiaomi“, kartu su savo dukterinėmis bendrovėms, kasmet pristato daugybę išmaniųjų telefonų. Žinoma, telefonai nėra vienintelis produktas kuriuos siūlo „Xiaomi“, „Poco“ ar „Redmi“. Tarp populiariausių patenka ir planšetės.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Fantastiška planšetė už itin žemą kainą: dabar puiki proga įsigyti neseniai debiutavusią „Redmi“ planšetę, kuri parduodama už specialią kainą

Kinijos milžinės „Xiaomi“ dukterinė kompanija „Redmi“ neseniai pristatė „Redmi Pad SE“ planšetę, kurią dabar galima įsigyti už itin žemą kainą. Pasiūlymas atkeliauja iš mūsų partnerių „Gshopper“.

Praėjusių metų pabaigoje debiutavusi „Redmi Pad SE“ planšetė dabar parduodama vos už 165,17 eurus, o norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia. Tiesa, prieš atsiskaitant reikėtų nurodyti nuolaidos kodą gshopper30.

Verta paminėti, jog analogiškas modelis Lietuvoje kainuoja nuo 199 eurų. Taigi, pirkdami iš „Gshopper“ jūs sutaupysite beveik 34 eurus. Pardavėjas taip pat pasirūpina visais reikiamais mokesčiais, todėl nurodyta kaina – galutinė.

Global Version Xiaomi Redmi Pad SE Mi Tablet

Global Version Xiaomi Redmi Pad SE Mi Tablet

Kaina: 165.17€

Pasiūlymas galioja iki 2024-04-30

„Redmi“ planšetė aprūpinta 11 colių įstrižainės LCD ekranu su Full HD raiška bei 90 Hz atsinaujinimo dažniu. „Pad SE“ pasiūlys 400 nitų ryškumą bei 1500:1 kontrasto santykį. Verta pastebėti, jog šio įrenginio ekranas aprūpintas ir „TUV Rheinland“ sertifikatu.

Planšetė veiks su „Qualcomm Snapdragon 680“ procesoriumi bei turės tris operatyviosios (RAM) atminties opcijas – 4 GB, 6 GB arba 8 GB. Vidinės talpyklos dydis sieks 128 GB, o ją praplėsti bus galima atminties kortele iki 1 TB. „Redmi Pad SE“ veikimą palaikys 8 000 mAh talpos baterija su 10W įkrovimo galimybe.

Šios „Redmi“ naujienos nugarėlėje rasime 8 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą su 1080p filmavimo galimybe. Priekinėje „Pad SE“ dalyje – 8 MP asmenukių kamera. Naujoji planšetė taip pat turi keturis garsiakalbius su „Dolby Atmos“ bei „Hi-Res“ palaikymu, o vienoje iš briaunų įmontuotas ir ausinių lizdas.

„Redmi Pad SE“ pirkėjai galės įsigyti trijų skirtingų spalvų – tai violetinės, pilkos bei mėtinės. Planšetė veiks su „Android 13“ operacine sistema bei „MIUI 14“ vartotojo sąsaja.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas