Jau galima užsisakyti naująją „Honor Pad 9“ planšetę: dabar ji parduodama už mažiau nei 230 eurų ir dar su pristatymu iš Europoje esančio sandėlio

Partnerio turinys

2024-03-21, 09:00

0 komentarų

Barselonoje vykusioje „Mobile World Congress“ technologijų parodoje „Honor“ pristatė ne tik naująjį „Magic6 Pro“ išmanųjį telefoną, bet ir naują planšetę. Į Europą atkeliauja ir „Pad 9“ modelis.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Jau galima užsisakyti naująją „Honor Pad 9“ planšetę: dabar ji parduodama už mažiau nei 230 eurų ir dar su pristatymu iš Europoje esančio sandėlio

Naujoji „Honor“ planšetė, kuri buvo pristatyta vasario pabaigoje, siūlo ne tik dėmesio vertas specifikacijas, bet ir itin solidų ir lengvą korpusą, kas užtikrins puikią naudojimosi patirtį.

Internetinėje parduotuvėje „Gshopper“ dabar jau galima įsigyti šią planšetę. Čia naujoji „Honor Pad 9“ parduodama vos už 229,13 eurus, o norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia. Tiesa, prieš atsiskaitant reikėtų nurodyti nuolaidos kodą gshopper30.

Verta paminėti ir tai, jog ši planšetė atkeliauja iš Europoje esančio sandėlio, todėl jums nereikės sukti galvos dėl papildomų mokesčių ar ilgo pristatymo laiko. „Honor Pad 9“ jus pasieks itin greitai.

Global Version HONOR Pad 9

[EU] Global Version HONOR Pad 9

Kaina: 229.13€

Pasiūlymas nebegalioja

Naujasis įrenginys aprūpintas itin plonu metaliniu korpusu – naujoji planšetė yra vos 6,96 mm storio, o jos svoris siekia vos 555 gramus. „Honor Pad 9“ pirkėjams bus prieinama baltos, mėlynos ir pilkos spalvų bei pasiūlys 8 GB operatyviosios (RAM) atminties bei 256 GB vidinės talpos.

„Honor Pad 9“ planšetė aprūpinta 12,1 colių įstrižainės IPS LCD ekranu su 2 560 x 1 600 taškų raiška, o maksimalus ekrano ryškumas siekia 500 nitų. Čia naudojama panelė taip pat yra padengta atspindžiams atspariu paviršiumi, kuris pašalins iki 98 proc. atspindžių.

Naujoji „Honor“ planšetė veiks su „Qualcomm Snapdragon 6 Gen 1“ procesoriumi. Įrenginio veikimą palaikys 8 300 mAh talpos baterija su 35W įkrovimo galimybe, o pirkėjus šis modelis pasieks su „Android 13“ operacine sistema bei „MagicOS 7.2“ vartotojo sąsaja.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas