Kosminis šio savaitgalio pasiūlymas: įspūdingų savybių planšetė dabar parduodama kone dvigubai pigiau nei Lietuvoje!

Partnerio turinys

2023-01-21, 16:57

0 komentarų

Pandeminis laikotarpis pakeitė daugelio mūsų įpročius, o tai puikiai iliustruoja ne tik išaugę kompiuterių ar planšečių pardavimai, tačiau ir gerokai didesnis gamintojų dėmesys būtent šiems produktams. Būtent dėl šios priežasties šiandien norėtumėme jums rekomenduoti produktą, kuris dabar parduodamas už ypatingą kainą.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Kosminis šio savaitgalio pasiūlymas: įspūdingų savybių planšetė dabar parduodama kone dvigubai pigiau nei Lietuvoje!

Mūsų partneriai „Hekka“ šiuo metu siūlo įsigyti naująją „Lenovo Xiaoxin Pad 2022“ planšetę, kuri parduodama už itin žemą kainą. Pilkos spalvos modelį galima įsigyti vos nuo 149,99 eurus, o tai yra turbūt žemiausia kaina visame internete. Žemiau rasite abiejų variantų nuolaidos kodus ir nuorodas. Verta pastebėti ir tai, jog labai panašus modelis Lietuvoje kainuoja kone dvigubai daugiau - nuo 279 eurų.

Xiaoxin Pad 2022 su 4 GB RAM ir 64 GB vidinės atminties

Xiaoxin Pad 2022 su 6 GB RAM ir 128 GB vidinės atminties

Xiaoxin Pad 2022 savybės ir privalumai

Pažvelkime į pagrindinius „Xiaoxin Pad 2022“ modelio privalumus. Visų pirma, ši planšetė aprūpinta 10,6 colių įstrižainės OLED ekranu su 2K raiška. Verta paminėti ir tai, jog ekranas aprūpintas HDR 10 palaikymu, o taip pat ir 100 proc. DCI-P3 spalvų gama. Šis įrenginys pasižymi ir mažu mėlynos spalvos skleidimu, ką patvirtinta ir „TUV Rheinland“ sertifikatas.

Ši „Lenovo“ planšetė aprūpinta ir metaliniu korpusu, o jos storis siekia vos 7,45 mm. Akivaizdu, kad įrenginys yra itin lengvas ir patogus, tačiau tai dar ne viskas. „Xiaoxin Pad Pro“ modelis veikia su „Qualcomm Snapdragon 680“ procesoriumi bei turi 4 arba 6 GB operatyviosios (RAM) bei atitinkamai 64 arba 128 GB vidinės atminties, kurią dar galima praplėsti ir atminties kortele.

„Lenovo Xiaoxin Pad 2022“ veikimą palaiko 7700 mAh talpos baterija su „Quick Charge 3.0“ palaikymu. Gamintojo teigimu, pilno įkrovimo pakaks net 15 valandų, jeigu žiūrėsite filmus arba 48 valandoms muzikos klausymosi. Verta paminėti ir tai, jog ši planšetė turi dvi kameras – tiek priekyje, tiek ir nugarėlėje rasime 8 MP raiškos vaizdo jutikliais aprūpintas kameras.

„Lenovo“ nepamiršo pasirūpinti ir gera garso kokybe. Naujoji planšetė aprūpinta 4 garsiakalbiais, o taip pat ir aprūpino šį produktą „Dolby Atmos“ palaikymu. Ko geriau galima prašyti už tokią sumą?

Kaip jau minėjome, šį „Lenovo“ planšetinį kompiuterį galima įsigyti vos nuo 140,42 eurų, o norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – nuolaidos kodus ir nuorodas kur nusipirkti įrenginį rasite teksto viršuje.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas