Neseniai pristatyta „Xiaomi“ planšetė dabar parduodama kone už centus: tokios žemos kainos nerasite niekur kitur, puiki proga įsigyti naują įrenginį!

Lukas Snarskis

2023-09-27, 13:55

6 komentarai (-ų)

Elektronikos kompanija „Xiaomi“ kasmet pristato gausybę įvairių produktų – nuo išmaniųjų telefonų iki elektrinių dviračių. Kai kurie bendrovės produktai atkeliauja pažymėti dukterinių įmonių pavadinimais, o būtent tokią planšetę pademonstravo dar rugpjūčio pabaigoje.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Neseniai pristatyta „Xiaomi“ planšetė dabar parduodama kone už centus: tokios žemos kainos nerasite niekur kitur, puiki proga įsigyti naują įrenginį!

Kinijos milžinės „Xiaomi“ dukterinė kompanija „Redmi“ neseniai pristatė „Redmi Pad SE“ planšetę, kurią dabar galima įsigyti už itin žemą kainą. „Aliexpress“ platformoje ši naujiena dabar parduodama vos už 168,55 eurus, o norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia.

„Redmi Pad SE“ planšetė už itin žemą kainą

Verta pastebėti ir tai, jog už šią kainą siūlomas modelis su 4 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties. Jeigu norite „Redmi Pad SE“ su daugiau atminties – pardavėjas leidžia pasirinkti iš keleto skirtingų versijų, kurios taip pat parduodamas už žemesnę kainą.

Naujoji „Redmi“ planšetė aprūpinta 11 colių įstrižainės LCD ekranu su Full HD raiška bei 90 Hz atsinaujinimo dažniu. „Pad SE“ pasiūlys 400 nitų ryškumą bei 1500:1 kontrasto santykį. Verta pastebėti, jog šio įrenginio ekranas aprūpintas ir „TUV Rheinland“ sertifikatu.

Planšetė veiks su „Qualcomm Snapdragon 680“ procesoriumi bei turės tris operatyviosios (RAM) atminties opcijas – 4 GB, 6 GB arba 8 GB. Vidinės talpyklos dydis sieks 128 GB, o ją praplėsti bus galima atminties kortele iki 1 TB. „Redmi Pad SE“ veikimą palaikys 8 000 mAh talpos baterija su 10W įkrovimo galimybe.

Šios „Redmi“ naujienos nugarėlėje rasime 8 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą su 1080p filmavimo galimybe. Priekinėje „Pad SE“ dalyje – 8 MP asmenukių kamera. Naujoji planšetė taip pat turi keturis garsiakalbius su „Dolby Atmos“ bei „Hi-Res“ palaikymu, o vienoje iš briaunų įmontuotas ir ausinių lizdas.

„Redmi Pad SE“ pirkėjai galės įsigyti trijų skirtingų spalvų – tai violetinės, pilkos bei mėtinės. Planšetė veiks su „Android 13“ operacine sistema bei „MIUI 14“ vartotojo sąsaja. Kaip jau minėjome, „Aliexpress“ platformoje ši naujiena dabar parduodama vos už 168,55 eurus, o norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia.

6 komentarų

Asas

Ziopliai, tai kaina nirodyta 200e, bet kai paspaudi pirkti matai galutine kaina su kuponu normalia.. O kas sako, kad kiniskas slamstas, tai parodyk kazka panasaus uz tokia kaina korejietisko.. Puikiai veikiancios plansetes uz kapeikas, turiu 2 vnt xiaomi, puikiai veikia, gera gelezis.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas