Planuojate įsigyti naują planšetinį kompiuterį? Puikiomis savybėmis pasižyminti „Honor“ planšetė dabar parduodama už itin žemą kainą, nepraleiskite progos įsigyti!

Partnerio turinys

2024-01-02, 16:46

0 komentarų

Pandeminis laikotarpis pakeitė daugelio mūsų įpročius, o tai puikiai iliustruoja ne tik išaugę kompiuterių ar planšečių pardavimai, tačiau ir gerokai didesnis gamintojų dėmesys būtent šiems produktams. Būtent dėl šios priežasties šiandien norėtumėme jums rekomenduoti produktą, kuris dabar parduodamas už ypatingą kainą.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Planuojate įsigyti naują planšetinį kompiuterį? Puikiomis savybėmis pasižyminti „Honor“ planšetė dabar parduodama už itin žemą kainą, nepraleiskite progos įsigyti!

Mūsų partneriai „Cafago“ šiuo metu siūlo įsigyti „Honor Pad 8“ planšetę, kuri parduodama už itin žemą kainą. Mėlynos spalvos modelį galima įsigyti vos 210,44 eurus, o tai yra turbūt žemiausia kaina visame internete. Norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia.

Verta pastebėti ir tai, jog planšetė atkeliauja iš Vokietijoje esančio sandėlio, kas užtikrins itin greitą pristatymą. „Cafago“ jūsų užsakymą paruoš vos per 24 valandas, o jūsų namus šis pirkinys pasieks vos per 3-5 dienas.

„Honor“ planšetė pasiūlys 12 colių įstrižainės LCD ekraną su 2K raiška ir 350 nitų maksimaliu ryškumu. Verta paminėti ir tai, jog „Pad 8“ modelis aprūpintas aliuminio rėmeliu, o analogiška medžiaga padengta ir nugarėlė. Tai turėtų būti ganėtinai didelis privalumas, lyginant su stiklu.

„Honor Pad 8“ veikia su „Qualcomm Snapdragon 680“ procesoriumi bei turi 6 GB operatyviosios (RAM) ir 128 GB vidinės atminties. Šios planšetės veikimą palaikys 7 250 mAh talpos baterija su 22.5W greituoju įkrovimu. Skelbiama, jog įrenginys pirkėjus pasieks su „MagicOS 6.1“ vartotojo sąsaja ir „Android 12“ operacinės sistemos versija.

Kalbant apie „Pad 8“ modelio kameras, priekinėje planšetės dalyje rasime 5 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą asmenukių kamerą. Įrenginio nugarėlėje – 5 MP objektyvas, o greta jo įmontuota ir LED blykstė. Ši „Honor“ planšetė taip pat aprūpinta aštuoniais garsiakalbiais, kas leis mėgautis kokybišku stereo garsu.

„Cafago“ rekomenduojamas modelis yra prieinamas mėlynos spalvos. Kaip jau minėjome, ši planšetė atkeliaus iš Vokietijoje esančio sandėlio, kas užtikrina itin greitą pristatymą, o taip pat – jokių rūpesčių dėl galimų papildomų mokesčių.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas