Artėja pirmosios „Poco“ planšetės pristatymas: debiuto laukiama tarptautinėje rinkoje, jau žinomos ir pagrindinės specifikacijos

Lukas Snarskis

2024-04-23, 19:55

0 komentarų

Kinijos milžinės „Xiaomi“ dukterinė bendrovė „Poco“ yra puikiai žinoma ir daugelio lietuvių pamėgta dėl puikiomis savybėmis pasižyminčių išmaniųjų telefonų. Gamintojas kasmet pristato gausybę naujų modelių, o dar ruošiama ir dar viena naujiena.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Artėja pirmosios „Poco“ planšetės pristatymas: debiuto laukiama tarptautinėje rinkoje, jau žinomos ir pagrindinės specifikacijos

„Poco“ iki šiol dažniausiai pristatydavo tik išmaniuosius telefonus, tačiau į Europą gali atkeliauti ir pirmoji bendrovės planšetė. Būtent toks įrenginys buvo aptiktas Europos EEC sertifikavimo sistemoje, kas rodo, jog netrukus gali įvykti ir oficialus pristatymas.

Dabar aiškėja, jog pirmoji „Poco“ planšetė bus žinoma kaip „Poco Pad“ bei turės modelio numerį 2405CPCFBG. Tarptautinėje rinkoje ji bus parduodama su „HyperOS 1.0“ vartotojo sąsaja, kuri sukurta pagal „Android 14“ operacinės sistemos versiją.

„Poco Pad“ specifikacijos bus identiškos kaip ir neseniai pristatyto „Redmi Pad Pro“ planšetinio kompiuterio. Tai reiškia, jog ši naujiena pasiūlys 12,1 colių įstrižainės IPS LCD ekraną su 2 560 x 1 600 taškų raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Čia naudojama panelė pasižymi maksimaliu 600 nitų ryškumu, o ji apsaugota „Gorilla Glass 3“ apsauginiu stiklu.

„Poco Pad“ veiks su „Qualcomm Snapdragon 7s Gen 2“ procesoriumi bei turės 6 GB arba 8 GB operatyviosios (RAM) ir 128 GB arba 256 GB vidinės atminties. Įrenginio veikimą palaikys 10 000 mAh talpos baterija su 33W įkrovimo galimybe.

Planšetinis kompiuteris turės dvi kameras – vieną priekinėje dalyje ir vieną nugarėlėje. „Poco Pad“ nugarėlėje rasime 8 MP itin plataus kampo objektyvą, o priekinėje dalyje – 8 MP plataus kampo asmenukių kamera.

Deja, tačiau kol kas nėra žinoma kada įvyks pirmosios „Poco“ planšetės debiutas, tačiau tai turėtų įvykti jau artimiausiu metu. Kaip ir įprasta, visą naujausią informaciją, įskaitant ir šio įrenginio kainas, rasite mūsų portale.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas