Ekspertas išbandė ploniausią „iPad Pro“ planšetinį kompiuterį: atliko lenkimo testus, pamatykite, kuo visa tai baigėsi

Technews.lt

2024-05-21, 12:00

0 komentarų

Prieš daugiau nei savaitę, daugeliui lietuvių žiūrint „Euroviziją“, už Atlanto įvyko naujų „Apple“ produktų debiutas. Kaip ir tikėtasi, technologijų bendruomenėje didelio ažiotažo nesukėlusiame renginyje Kupertino milžinė pristatė naujus „iPad Pro“ ir „iPad Air“ planšetinius kompiuterius, kartu su jiems skirtais aksesuarais.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Ekspertas išbandė ploniausią „iPad Pro“ planšetinį kompiuterį: atliko lenkimo testus, pamatykite, kuo visa tai baigėsi

Neseniai paskelbti naujieji „iPad Pro“ yra ploniausi kada nors „Apple“ sukurti įrenginiai. 11 colių modelio storis yra 5,3 mm, o 13 colių – gana nerealus – 5,1 mm. Taigi, natūralu, kad nuo pat pranešimo pradžios galvoje kirbėjo klausimas – kaip vienas iš jų atlaikys lenkimo bandymą?

Mūsų laimei, Zack iš „JerryRigEverything“ „YouTube“ kanalo pateikė atsakymą, ir, kaip bebūtų įdomu, jis nėra paprastas. Į vidų „Apple“ įtraukė specialią dalį, padedančią užtikrinti standumą, ir ji veikia nuostabiai gerai – kai bandote išlenkti paverstą „iPad“, jis lankstosi, bet niekas nesulūžta.

Tačiau jei lenkiate „iPad“ paimtą stačiai, deja, ta speciali plokštelė nieko negali padaryti, todėl USB-C jungties viduje esanti erdvė tampa silpniausia grandimi, ir „iPad“ ekranas šalia jos įtrūksta.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas