„Honor“ pristatė naująją „Pad V8 Pro“ planšetę: panaudotas ekranas su savybėmis, kokių nerasime jokioje kitoje planšetėje

Lukas Snarskis

2022-12-26, 14:57

0 komentarų

Kinijos kompanija „Honor“ šiuos metus pabaigia su trenksmu. Pastaruoju metu bendrovės vadovai pademonstravo jau ne vieną naują išmanųjį telefoną, o šiandien buvo pristatyta ir nauja planšetė.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Honor“ pristatė naująją „Pad V8 Pro“ planšetę: panaudotas ekranas su savybėmis, kokių nerasime jokioje kitoje planšetėje

Kaip ir buvo tikėtasi, šiandien įvyko „Honor“ spaudos konferencija, kurios metu pristatytas ne tik naujas išmanusis telefonas, bet ir planšetė. Kompanijos atstovai oficialiai pristatė naująją „Honor Pad V8 Pro“, kuri turėtų sulaukti nemažo susidomėjimo dėl puikaus ekrano.

Naujoji „Honor“ planšetė pasiūlys 12,1 colių įstrižainės LCD ekraną su 2.5K raiška, 600 nitų ryškumu ir siaurais ekrano rėmeliais. Ši planšetė tapo pirmąja pasaulyje, kuri gali pasiūlyti kintantį 144 Hz ekrano atsinaujinimo dažnį, o taip pat yra gavusi ir „IMAX Enchanced“ sertifikatą. Verta paminėti ir tai, jog gamintojas į šį įrenginį įmontavo net aštuonis garsiakalbius, kas suteiks puikią garso kokybę.

„Honor Pad V8 Pro“ veiks su „MediaTek Dimensity 8100“ procesoriumi bei turės iki 12 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB vidinės atminties. Šios planšetės veikimą palaikys 10 050 mAh talpos baterija su 35W greituoju įkrovimu. Skelbiama, jog įrenginys pirkėjus pasieks su „MagicOS 7.0“ vartotojo sąsaja ir „Android 13“ operacinės sistemos versija.

Kalbant apie „Pad V8 Pro“ modelio kameras, priekinėje planšetės dalyje rasime 5 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą asmenukių kamerą. Įrenginio nugarėlėje – 13 MP objektyvas, o greta jo įmontuota ir LED blykstė. Verta paminėti ir tai, jog naujasis „Honor“ produktas palaikys „Magic Pencil 3“ bei „Smart Touch“ klaviatūrą, kurią gamintojas siūlys įsigyti atskirai.

Pranešama, kad naujoji „Honor Pad V8 Pro“ pirkėjams bus pasiūlyta pilkos, oranžinės bei šviesiai mėlynos spalvų. Pigiausias modelis, kurio kaina prasidės nuo 350 eurų bei turės 8 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties. Bent jau kol kas, naujoji planšetė bus prieinama tik Kinijos rinkoje, o informacijos apie pasirodymą Europoje – šiuo metu nėra.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas