Ilgai lauktas „Apple“ žingsnis: „Final Cut Pro“ ir „Logic Pro“ bus prieinamos ir bendrovės planšetėse

„Apple“ paskelbė, kad oficialiai pristato vaizdo įrašų ir muzikos kūrimo įrankius „iPad“ planšetėms. Tai reiškia, kad „Final Cut Pro“ ir „Logic Pro“ bus prieinami jau nuo gegužės 23 dienos.

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
Ilgai lauktas „Apple“ žingsnis: „Final Cut Pro“ ir „Logic Pro“ bus prieinamos ir bendrovės planšetėse

Skelbiama, kad „Final Cut Pro“ programa bus prieinama „iPad“ planšetėse su M1 arba M2 lustais, o „Logic Pro“ – įrenginiuose, varomuose „A12 Bionic“ ir vėlesniais lustais.

Kiekviena iš jų kainuos 4,99 JAV dolerius per mėnesį arba 49 JAV dolerius per metus užsiprenumeravus per „App Store“ programėlių parduotuvę, su mėnesio nemokama bandomąja versija.

Naujas „Final Cut Pro“ navigacijos ratukas palengvina redagavimą ir leidžia sąveikauti su turiniu naujais būdais. Naudodami „Live Drawing“ galite piešti ir rašyti tiesiai ant vaizdo įrašo su „Apple Pencil“, o „iPad“ įrenginiuose su M2 „Pencil Hover“ leidžia greitai nuskaityti ir peržiūrėti filmuotą medžiagą neliečiant ekrano.

Galite peržiūrėti ir redaguoti HDR vaizdo įrašus naudodami 12,9 colio „iPad Pro“ ir tiksliai pritaikyti atspalvius su „Reference Mode“. Naudodami profesionalų fotoaparato režimą galite filmuoti aukštos kokybės portretinius arba kraštovaizdžio įrašus, stebėti garsą ir rankiniu būdu valdyti fokusavimą, ekspoziciją ir baltos spalvos balansą, kad galėtumėte užfiksuoti, redaguoti ir skelbti iš vieno įrenginio iš karto vietoje – tuo atveju, jeigu jums filmavimas su „iPad“ iš viso atrodo praktiškas.

Jei jūsų „iPad“ varomas M2 lustu, netgi galite įrašus daryti su „ProRes“. Vaizdo įrašų redagavimas iš kelių kamerų automatiškai sinchronizuoja ir suklijuoja klipus, ir leidžia vienu palietimu keisti rakursus.

Scenos pašalinimo kaukė leidžia pašalinti arba pakeisti foną už klipe esančio objekto, automatinis apkarpymas sureguliuoja vertikalius, kvadratinius ir kitus formato santykius, o balso izoliacija pašalina foninį triukšmą. Žinoma, taip pat gausite didžiulę grafikos, efektų ir garso biblioteką, įskaitant „stulbinančius“ HDR fonus, keičiamas animacijas ir profesionalius garso takelius, kurie prisitaiko prie vaizdo įrašo trukmės.

„Logic Pro“ gaus kelių palietimų gestus, leidžiančius naudotis programinės įrangos instrumentais ir natūraliai sąveikauti su valdikliais, taip pat naršyti projektus pirštų suspaudimais ir ekrano perbraukimais. Galite įrašyti balsą ar instrumentų garsus naudodami savo „iPad“ integruotus mikrofonus, o tada tiksliai juos redaguoti su „Apple Pencil“.

Garso naršyklė talpina visas galimas instrumentų, garso pataisas, išankstinius papildinių nustatymus, pavyzdžius ir kilpinius įrašus vienoje vietoje, taip pat prieinamas dinaminis filtravimas ir yra galimybė išgirsti bet kokį garsą prieš įkeliant jį į projektą. Gaunate daugiau nei 100 instrumentų ir efektų papildinių, galite pjaustyti ir apversti pavyzdžius, programuoti ritmus ir žemuosius dažnius, taip pat sukurti pasirinktinius būgnų derinius.

Daugiafunkcinis maišytuvas suteikia jums viską, ko reikia norint sukurti profesionalų derinį naudojant vien tik savo „iPad“, o su kelių lietimu funkcija galite perkelti kelis slankiklius vienu metu.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas