„Lenovo“ netrukus pristatys naująją „Tab P12“ planšetę: ketinama panaudoti išskirtinių savybių ekraną ir itin talpią bateriją

Lukas Snarskis

2024-03-25, 09:00

0 komentarų

Pandemijos metu smarkiai išaugę planšetinių kompiuterių pardavimai ir toliau mažėja. Tokia tendencija pastebima jau kelerius metus ir, panašu, artimiausiu metu gali nesikeisti. Tai patvirtino ir 2023 metų duomenys, tačiau gamintojai vis tiek ruošiasi naujų modelių pristatymams.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Lenovo“ netrukus pristatys naująją „Tab P12“ planšetę: ketinama panaudoti išskirtinių savybių ekraną ir itin talpią bateriją

Technologijų bendrovė „Lenovo“ ruošia naują planšetinį kompiuterį, kuris bus aprūpintas popierių primenančių neblizgiu LCD ekranu. Teigiama, kad naujoji „Lenovo Tab P12“ planšetė primins elektroninę skaityklę. Čia bus naudojamas 12,7 colių įstrižainės ekranas.

Dar nepristatytas „Lenovo“ įrenginys buvo aptiktas „Google Play“ konsolėje. Čia bus naudojamas 2 944 x 1 840 taškų raiškos ekranas su 340 DPI. Planšetė turėtų veikti su „Android 13“ operacine sistema bei turės 8 GB operatyviosios (RAM) atminties.

„Lenovo Tab P12“ naudos „MediaTek Dimensity 7050“ procesorių, o jį energija aprūpins 10 200 mAh talpos baterija su 30W įkrovimo galimybe. Naujoji planšetė taip pat turės keturis garsiakalbius. Deja, tačiau kol kas nėra žinoma kokias kameras ketinama pasiūlyti pirkėjams.

Šiuo metu nėra žinoma ir kada galėtų debiutuoti naujoji „Lenovo Tab P12“ planšetė. Neskelbiama ir galima šio modelio kaina. Kaip bebūtų, oficialaus pristatymo galima tikėtis jau artimiausiu metu.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas