„Lenovo“ ruošia išskirtinį planšetinį kompiuterį: pasiūlys ne tik talpią bateriją su greitu įkrovimu, bet ir išskirtinį šio modelio ekraną

Artūras Nalivaiko

2024-03-08, 10:31

0 komentarų

Pandemijos metu smarkiai išaugę planšetinių kompiuterių pardavimai ir toliau mažėja. Tokia tendencija pastebima jau kelerius metus ir, panašu, artimiausiu metu gali nesikeisti. Tai patvirtino ir 2023 metų duomenys, tačiau gamintojai vis tiek ruošiasi naujų modelių pristatymams.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Lenovo“ ruošia išskirtinį planšetinį kompiuterį: pasiūlys ne tik talpią bateriją su greitu įkrovimu, bet ir išskirtinį šio modelio ekraną

Rinkos tyrimų agentūra „Canalys“ paskelbė naujausią ataskaitą, kurioje atskleidžiama, jog praėjusiais metais pardavimai sumažėjo 10 proc., lyginant su 2022 metų rezultatais. Per visus 2023 metus buvo parduota 135,3 mln. planšetinių kompiuterių.

Dabar aiškėja, jog technologijų bendrovė „Lenovo“ ruošia naują planšetinį kompiuterį, kuris bus aprūpintas popierių primenančių neblizgiu LCD ekranu. Teigiama, kad naujoji „Lenovo Tab P12“ planšetė primins elektroninę skaityklę. Čia bus naudojamas 12,7 colių įstrižainės ekranas.

Neoficialiais duomenimis, naujoji „Lenovo“ planšetė veiks su 10 200 mAh talpos baterija, o čia bus įdiegta „Android 13“ operacinės sistemos versija. Gamintojas ketina pasiūlyti keturis garsiakalbius, 8 GB operatyviosios (RAM) atminties bei 30W greitąjį įkrovimą.

Deja, tačiau kol kas nėra žinoma kada galėtų debiutuoti naujoji „Lenovo Tab P12“ planšetė. Neskelbiama ir galima šio modelio kaina.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas