Netrukus įvyksiančio „Huawei“ pristatymo metu sulauksime ir dar vienos naujienos: tarptautinėje rinkoje turėtų debiutuoti išskirtiniu ekranu aprūpintas „MatePad Pro 12.2“ planšetinis kompiuteris

Lukas Snarskis

2024-09-17, 07:55

0 komentarų

Neseniai paaiškėjo, jog pirmojo trigubai sulenkiamo „Huawei“ išmaniojo telefono pristatymas įvyks jau rugsėjo 19 dieną. Kompanijos atstovai išplatino šio renginio reklaminę nuotrauką, kur pavaizduotas būtent toks įrenginys su dviem priešingais vyriais.

„Aliexpress“ įsibėgėjo išpardavimų maratonas – spauskite čia ir įsigykite populiariausias prekes už rekordiškai žemą kainą
Netrukus įvyksiančio „Huawei“ pristatymo metu sulauksime ir dar vienos naujienos: tarptautinėje rinkoje turėtų debiutuoti išskirtiniu ekranu aprūpintas „MatePad Pro 12.2“ planšetinis kompiuteris

Kinijos technologijų bendrovės planuojamo pristatymo metu mes turėtumėme išvysti ne tik „Watch GT 5“ ar „Watch D2“ išmaniuosius laikrodžius, bet ir daugiau naujienų, kurios bus skirtos tarptautinei rinkai. Dabar aiškėja, kad debiutuoti gali ir „MatePad Pro 12.2“ planšetinis kompiuteris.

„Huawei“ neseniai pasidalino vaizdo įrašu socialiniame tinkle „X“, kur anonsuojamas naujas produktas ir minimas „Tandem OLED PaperMatte“ ekranas. Būtent naujasis „MatePad Pro 12.2“ modelis, kuris prieš mėnesį debiutavo Kinijos rinkoje, naudoja tokį ekraną.

„Huawei MatePad Pro 12.2 (2024)“ aprūpintas dvigubo sluoksnio OLED ekranu, kas leis pasiūlyti iki 2 000 nitų siekiantį maksimalų ryškumą. Šio planšetinio kompiuterio ekrano raiška siekia 1 840 x 2 800 taškų ir pasiūlys 144 Hz atsinaujinimo dažnį. Įrenginio ekrano įstrižainė siekia 12,2 colio.

Planšetinis kompiuteris taip pat turi 13 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą nugarėlėje, o greta rasime ir 8 MP plataus kampo objektyvą. Priekinėje „Huawei MatePad Pro 12.2 (2024)“ – 16 MP asmenukių kamera.

„Huawei“ įrenginys veikia su 10 100 mAh talpos baterija, kuri gali būti įkrauti 100W sparta. Tiesa, jeigu gamintojas išties ketina pademonstruoti šį planšetinį kompiuterį rugsėjo 19 dieną įvyksiančios spaudos konferencijos metu – tai dar nereiškia, kad ši naujiena bus prieinama ir Lietuvoje.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas