„Apple“ pagal šį rodiklį pralenkė „Samsung“, tačiau netrukus ir vėl viskas pasikeis: kitąmet debiutuosiantis „Galaxy S25 Ultra“ modelis nustebins savo ekrano rėmelių siaurumu

Lukas Snarskis

2024-09-18, 19:55

0 komentarų

Pietų Korėjos milžinė „Samsung“ jau ruošia kitų metų flagmanus – tai „Galaxy S25“ seriją. Tikėtina, jog „Samsung“, kaip ir kasmet, pristatys tris modelius. 2025 metų pradžioje sulauksime „Galaxy S25“, „Galaxy S25+“ ir „Samsung Galaxy S25 Ultra“.

„Aliexpress“ įsibėgėjo išpardavimų maratonas – spauskite čia ir įsigykite populiariausias prekes už rekordiškai žemą kainą
„Apple“ pagal šį rodiklį pralenkė „Samsung“, tačiau netrukus ir vėl viskas pasikeis: kitąmet debiutuosiantis „Galaxy S25 Ultra“ modelis nustebins savo ekrano rėmelių siaurumu

„Apple“ dar ne taip seniai pristatė naująjį „iPhone 16 Pro Max“ su didžiuliu 6,9 colių įstrižainės ekranu ir šiek tiek plonesniais rėmeliais. Žinoma, šis ekranas yra didesnis nei „Galaxy S24 Ultra“, o jo rėmeliai plonesni nei dabartinio „Samsung“ flagmano.

Tačiau situacija jau netrukus ir vėl gali pasikeisti. Remiantis naujausia informacija, „Samsung“ ruošiamas „Galaxy S25 Ultra“ išmanusis telefonas taip pat turės 6,9 colių įstrižainės, o rėmeliai – plonesni nei šiemet pademonstruoto „Galaxy S24 Ultra“ varianto.

Skelbiama, jog naujasis „Samsung Galaxy S25 Ultra“ turės 0,2 mm siauresnius ekrano rėmelius nei 2024 metų gamintojo flagmanas. Tai reiškia, kad būsimasis Pietų Korėjos milžinės išmanusis telefonas turės rėmelius, kurie bus plonesni nei „iPhone 16 Pro Max“ modelyje.

Verta paminėti, kad ši informacija pasklido kartu su nuotrauka, kurioje vaizduojamas dar nepristatytas „Galaxy S25 Ultra“ modelis, o šalia jo ir „Apple“ flagmanas. Įdomu ir tai, kad ši vizualizacija atitinka anksčiau pasirodžiusius pranešimus, kas leidžia manyti, jog tai yra jau galutinis „Samsung“ įrenginio dizainas.

„Samsung Galaxy S25 Ultra“ turėtų būti pristatytas jau kitų metų sausio arba vasario mėnesį. Išmanusis telefonas veikiausiai naudos „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 4“ procesorių, o taip pat turės atnaujintą 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą plataus kampo objektyvą. Šis įrenginys gali turėti ir 50 MP objektyvą su 3x optinio priartinimo galimybe.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas